Μυστικά Δική Σου

Κωδικός: 9789606456046
Συγγραφέας: Tessa Bailey
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
17.70€ 15.90€

Μια νέα καυτή ροµαντική ιστορία, από την Τέσα Μπέιλι, #1 µπεστ σέλερ συγγραφέα των New York Times και αγαπηµένη του TikTok.

Η Χάλι Γουέλς ερωτεύτηκε τον Τζούλιαν Βος στα δεκατέσσερά της, όταν παραλίγο να φιληθούν στους αµπελώνες του οικογενειακού του οινοποιείου. Τώρα ο Τζούλιαν έχει επιστρέψει στη µικρή τους πόλη. Όταν η Χάλι αναλαµβάνει να αναδιαµορφώσει τους κήπους στο κτήµα Βος, αναρωτιέται αν θα κερδίσει επιτέλους εκείνο το φιλί. Αλλά αυτός ο στριµμένος καθηγητής δεν είναι ο έφηβος που θυµάται και οι εντελώς αντίθετες προσωπικότητές τους συγκρούονται θεαµατικά. Μετά από µια βραδιά µε τις φίλες της και µπόλικο κρασί, η Χάλι θυµάται ότι έκανε κάτι απερίσκεπτο – έγραψε ένα µεθυσµένο ερωτικό σηµείωµα στον Τζούλιαν. Γαµώτο.

O Τζούλιαν, ενώ βρίσκεται σε εκπαιδευτική άδεια, σχεδιάζει να γράψει ένα µυθιστόρηµα. Αλλά η Χάλι, που δουλεύει ακριβώς έξω από το παράθυρό του, είναι ο απόλυτος αντιπερισπασµός. Είναι εκκεντρική, δεν είναι ποτέ στην ώρα της, συχνά είναι κυριολεκτικά γεµάτη χώµατα – και τόσο απίστευτα όµορφη. Όπως τα λουλούδια που φυτεύει σε όλη την πόλη, η Χάλι είναι µια έκρηξη χρωµάτων στη γκρίζα ζωή του Τζούλιαν. Για έναν άντρα που σιδερώνει τις κάλτσες του και ακολουθεί αυστηρά χρονοδιαγράµµατα, η ηλιόλουστη χαοτική της ενέργεια δεν βγάζει κανένα νόηµα.

Αλλά υπάρχει κάτι τόσο οικείο πάνω της… και η παρουσία της και µόνο φέρνει τα πάνω κάτω στον κόσµο του.

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Η φωνή της είναι τόσο φρέσκια και σύγχρονη όσο µια ροµαντική κοµεντί του Netflix». Entertainment Weekly

«Η γραφή της Τέσα Μπέιλι ξεχωρίζει για όλους τους σωστούς σέξι λόγους».
–Buzzfeed

«Η τρυφερότητα, η ευαισθησία και οι καυτές καταστάσεις, που εγγυηµένα νιώθω σε κάθε βιβλίο της Τέσα Μπέιλι, είναι οι λόγοι για τους οποίους είναι µία από τις πλέον αγαπηµένες µου συγγραφείς όλων των εποχών».
–Sally Thorne

«Η Τέσα Μπέιλι δηµιουργεί καθαρή µαγεία». –Alexis Daria