Banner for Espa

Προφίλ Εταιρείας

philosophy

Η φιλοσοφία μας

Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης, σαν φυσικός χώρος πώλησης βιβλίων, χαρτοπωλιακών ειδών, αναλώσιμων Η/Υ και εκπαιδευτικών παιχνιδιών, αποτελούν αδιαμφισβήτητα έναν χώρο γνώσης. Η λειτουργία των καταστημάτων μας, είναι προσανατολισμένη στην ποιότητα, την άριστη εξυπηρέτηση και τις λογικές και δίκαιες τιμές. Ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον συνεργάτη μας, την κοινωνία και το περιβάλλον θεωρείται δεδομένος. Οι επισκέπτες των καταστημάτων μας είναι πάνω από όλα φίλοι.

Όραμα

Οραματιζόμαστε να προσφέρουμε καθημερινά άριστη και τίμια εξυπηρέτηση μέσα από εξατομικευμένες λύσεις στους πελάτες μας, διατηρώντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων στα καταστήματα μας.
 
Αξίες

Πάθος: Προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο με πάθος, ενθουσιασμό και φιλοδοξίες. Με ομαδικό πνεύμα και δημιουργική διάθεση πετυχαίνουμε τους υψηλούς στόχους που θέτουμε καθημερινά.
 
Καινοτομία: Συνεχώς αναζητούμε νέες ιδέες και τρόπους εξέλιξης. Με διαρκή ενημέρωση και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας ενθαρρύνουμε κάθε τί καινούριο που έχει αξία, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική υλοποίησή του.

Σεβασμός: Σεβόμαστε τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες των εργαζομένων, των πελατών, των συνεργατών και των προμηθευτών μας, με ειλικρίνεια, συνέπεια και υπευθυνότητα. Προσωποποιούμε τις ανάγκες του καταναλωτή και στοχεύουμε στην άμεση εξυπηρέτησή του, με εγγυημένης ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 
Ακεραιότητα: Η επαγγελματική ηθική, η δικαιοσύνη, η ειλικρίνεια, η διαφάνεια είναι για εμάς αξίες εξίσου σημαντικές με την επιτυχία. Είμαστε υπεύθυνοι και σε ό,τι αφορά τη δουλειά μας, βρίσκουμε πάντα λύσεις και κρατάμε τις υποσχέσεις μας.
 
Στόχοι
 
Στοχεύουμε στην καθημερινή βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στον καταναλωτή, στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που διαθέτουμε στην αγορά, τη συνεχή ενημέρωση για νέα προϊόντα, την ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό της γκάμας μας, την άμεση διαθεσιμότητα σε ικανοποιητική ποσότητα σε όλα τα είδη μας, την επέκταση της διανομής και την άμεση και ουσιαστική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Σκοπός
 
Αποστολή μας είναι να καλύπτουμε τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, διατηρώντας την κυρίαρχη θέση μας στην αγορά.
 
Κοινωνική Προσφορά
 
Στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, με κατεύθυνση προς την κοινωνία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον, θέτουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο των ενεργειών μας. Ειδικά στην περίοδο της κρίσης τα καταστήματα μας είναι σε θέση να πραγματοποιούν ειδικές εκπτώσεις και φιλικούς τρόπους πληρωμής σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.
 
Πελάτες
 
Καθημερινή μας ανταμοιβή η ηγετική θέση, η εμπιστοσύνη και η προτίμηση που μας δείχνουν οι καταναλωτές και οι συνεργάτες μας για πάνω από μισό αιώνα. Στο πελατολόγιο μας, εκτός από τους ιδιώτες, ξεχωρίζουν και τα ονόματα του συνόλου των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα που δραστηριοποιούνται στο νομό μας, καθώς και ένας καθημερινά αυξανώμενος αριθμός μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας μας.

Δείτε με ένα click εδώ, τι είπαν για εμάς!