Banner for Espa

Παραλαβή από το κατάστημα

store

Pick Up In-Store

Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα που σε εξυπηρετεί!

Κάνε online την παραγγελία σου και παράλαβέ την από το κατάστημα Βαφειάδης που σε βολεύει, αφού ενημερωθείς πως είναι έτοιμη για παράδοση, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία έχεις τη δυνατότητα:

  • να δεσμεύσεις εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που επιθυμείς και να τα παραλάβεις από το κατάστημα που σε εξυπηρετεί περισσότερο.
  • πηγαίνοντας στο κατάστημα για την παραλαβή μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου πληρώνοντας είτε με μετρητά, είτε με κάρτα.

Από τη στιγμή που θα ενημερωθείς πως η παραγγελία σου έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμη, μπορείς να μεταβείς στο κατάστημα για την παραλαβή της άμεσα και μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν παραλάβεις τα προϊόντα εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας (72 ώρες), η κράτηση ακυρώνεται.

Ενημερωθείτε για το κοντινότερο κατάστημα Βαφειάδης εδώ.

store

Δωρεάν Παράδοση Για Κομοτηνή

Με παραγγελίες άνω των 15,00€!

Αγοράζεις online γρήγορα και με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σου και παραλαμβάνεις σχεδόν άμεσα στην πόρτα σου από τον μεταφορέα της εταιρείας μας (μόνο πρωινές ώρες).

Για παραγγελίες εντός Κομοτηνής γίνονται παραδόσεις και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί) χωρίς κάποια επιβάρυνση.

*Η υπηρεσία Free Home Delivery είναι διαθέσιμη μόνο για παραγγελίες εντός της Κομοτηνής και συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 15,00€.