Απρόσκλητη Σε Πάρτι

Κωδικός: 9786180156584
Συγγραφέας: Sophie Kinsella
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
19.90€ 17.90€

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Η Έφι δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό των γονιών της, αν κι έχει περάσει ένας χρόνος, ενώ ο πατέρας της με την απαίσια νέα του φιλενάδα ποστάρουν παντού φωτογραφίες τους. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πουλάνε το αγαπημένο της πατρικό και διοργανώνουν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, όμως η Έφι δεν παίρνει πρόσκληση.
Γίνεται έξαλλη, αλλά θυμάται τις πολύτιμες ματριόσκες της, τις ρώσικες κούκλες που είχε από μικρή, τις οποίες έχει κρύψει μέσα σε μια καμινάδα στο πατρικό της. Δεν έχει λοιπόν επιλογή. Πρέπει να πάει τη μέρα του πάρτι προκειμένου να τις σώσει. Αλλά πρέπει να μπει στο σπίτι χωρίς να τη δουν, να αρπάξει τις κούκλες και να φύγει. Σιγά το δύσκολο!
Όμως, δυστυχώς, δεν τις βρίσκει εκεί όπου τις άφησε. Στην προσπάθειά της να τις εντοπίσει, θα αναγκαστεί να συρθεί σε σκονισμένες σοφίτες, να κρυφτεί κάτω από τραπέζια και να πέσει πάνω στον πρώην γκόμενό της –αν και έκανε τα πάντα για να τον αποφύγει–, ανακαλύπτοντας αναπάντεχες αλήθειες τόσο για την οικογένειά της όσο και για τον εαυτό της.
Με τον χρόνο να την πιέζει, η Έφι αρχίζει να αναρωτιέται αν ο μόνος τρόπος για να διαπιστώσει τι στ’ αλήθεια συμβαίνει είναι να παρευρεθεί απρόσκλητη στο πάρτι…

Αποδράστε με αυτή την υπέροχη αισθηματική κομεντί για την αγάπη, τις εντάσεις και τα μυστικά που κρύβει μια οικογένεια!