Banner for Espa

Οι άνθρωποι μας

carrer

Ανθρώπινο Δυναμικό

Οι άνθρωποι μας είναι η δύναμη μας!

Στα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης πάντα ψάχνουμε για τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να συνεισφέρουν με τις ιδέες και τον ενθουσιασμό τους στην ομάδα μας. Είναι σημαντικό για εμάς να δυναμώνουμε συνεχώς την ομάδα μας με ανθρώπους που ασπάζονται το όραμα, τις αρχές και τα πιστεύω μας.
 
Για να παραμείνουμε στην κορυφή συνεχώς επενδύουμε στους υπαλλήλους μας, προσφέροντας ευκαιρίες και δυνατότητες για μια επιτυχημένη καριέρα στην εταιρεία μας, παρέχοντας από την πλευρά μας ένα περιβάλλον εργασίας που σέβεται την προσωπικότητα του κάθε ατόμου και αναγνωρίζει την προσπάθεια και την προσφορά.

Θέσεις Εργασίας

Στείλτε μας το βιογραφικό σας!

Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να συμβάλετε με τις γνώσεις σας και τον ενθουσιασμό σας στους στόχους μας και την εταιρεία μας, στείλτε μας το βιογραφικό σας μέσω e-mail στο cv@e-vafeiadis.gr.
 
Η εταιρεία μας εγγυάται την εμπιστευτικότητα και διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων. Εφόσον δημιουργηθεί άνοιγμα θέσης εργασίας που ανταποκρίνεται στις δεξιότητες και τα προσόντα σας, θα επικοινωνήσει ο υπεύθυνος της εταιρείας μας μαζί σας.