Κόστος Μεταφορικών

Έξοδα Αποστολής

Παραλαβή στο χώρο σας άμεσα και οικονομικά!

Για όλη την Ελλάδα το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα σύμφωνα με το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες για τα αστικά κέντρα και ισχύει από τη ημέρα που παραδίδεται η παραγγελία σας στην εταιρεία courier. Επεκτείνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες για απομακρυσμένους ή δυσπρόσιτους προορισμούς.

Για απομακρυσμένους ή δυσπρόσιτους προορισμόυς, που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει η εταιρεία ταχυμεταφορών courier, η παράδοση γίνεται από το ταχυδρομείο ΕΛΤΑ. Για αποστολή με courier σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση +3,00€, μόνο κατόπιν επιθυμίας του πελάτη.
 
Για να δείτε αν η περιοχή σας ανοίκει εντός περιοχής (Ε.Π.) εξυπηρέτησης της εταιρείας courier ή αναγνωρίζεται ώς απομακρυσμένη (Α.Π.) ή δύσπρόσιτη περιοχή (Δ.Π.), εισάγετε την ονομασία της στο σχετικό πεδίο που θα βρείτε εδώ.
 
Για ογκώδης παραγγελίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2531306820 για καλύτερο διακανονισμό των μεταφορικών.
 
Για τις αποστολές στην Κύπρο και το εξωτερικό προηγείται συνομιλία με τον πελάτη, αφού εξετάσουμε τις επιλογές που υπάρχουν για την οικονομικότερη και αμεσότερη αποστολή. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα.
 

 ΑΞΙΑ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ
 ΑΓΟΡΕΣ   ΜΕΧΡΙ 5Kg  ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Kg
άνω των 39€

0,00€

+1,00€
έως 39€ 3,00€ +1,00€


Στην περίπτωση αποστολής της παραγγελίας σας με αντικαταβολή, υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση 2,00€.

(Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.)
 

Για παραγγελίες άνω των 39,00€:

  • και μέχρι 5 κιλά, τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα.
  • από 5 κιλά και άνω, τα μεταφορικά έξοδα αυξάνονται κατά 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για παραγγελίες κάτω των 39,00€:
  • και μέχρι 5 κιλά, τα μεταφορικά έξοδα είναι 3,00€ για όλη την Ελλάδα.
  • από 5 κιλά και άνω, τα μεταφορικά έξοδα αυξάνονται κατά 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό.


Οι ημέρες ετοιμασίας των παραγγελιών είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Αυτό σημαίνει ότι αν κάνατε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο της έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ως εργάσιμες ημέρες ορίζονται η Δευτέρα έως και η Παρασκευή, εκτός από τις αργίες και τις τοπικές και εθνικές εορτές.

Για παραδόσεις το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 3,00€.

Για παραγγελίες εντός Κομοτηνής γίνονται παραδόσεις και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί) χωρίς κάποια επιβάρυνση, ενώ δεν υπάρχουν μεταφορικά έξοδα για την επιλογή «Παραλαβή από το Κατάστημα» και για παράδοση στον χώρο σας με αγορές άνω των 15,00€!