Βασίλισσα Σάρλοτ

Κωδικός: 9786182190586
Συγγραφέας: Julia Quinn
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
16.60€ 14.94€

Είμαστε ένα Στέμμα. Το δικό του βάρος είναι και δικό μου.

Μια ηλιόλουστη μέρα του 1761, ένας Βασιλιάς και μια Βασίλισσα συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Παντρεύτηκαν μέσα στις επόμενες ώρες. Η Σάρλοτ του Μέκλενμπουργκ-Στρέλιτς, γεννημένη ως Γερμανίδα πριγκίπισσα, είναι όμορφη, ισχυρογνώμων και πολύ ευφυής. Κάποιος θα έλεγε ότι δεν είναι ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά που έψαχνε η Βρετανική Αυλή για τη γυναίκα του νεαρού Βασιλιά Τζορτζ του Γ’.

Αλλά η φλόγα και η ανεξαρτησία της είναι αυτά ακριβώς που χρειάζονται, καθώς ο Τζορτζ έχει μυστικά… Μυστικά που δυνητικά θα κλονίσουν τα θεμέλια του ίδιου του Στέμματος.

Καθώς η Σάρλοτ μπαίνει στον νέο της ρόλο, πρέπει να προχωρήσει μέσα σε έναν λαβύρινθο δολοπλοκιών της Αυλής, ενώ ταυτόχρονα αγωνίζεται να προφυλάξει την καρδιά της: Γιατί ενώ ο Βασιλιάς τη διώχνει μακριά του, εκείνη μέρα με τη μέρα τον ερωτεύεται;

Και πάνω απ’ όλα, πρέπει να μάθει να διοικεί, και να συνειδητοποιήσει ότι της δόθηκε η εξουσία να αναδιαμορφώσει την κοινωνία. Είναι χρέος της να παλέψει για όλες και όλους εκείνους που περιμένουν πολλά από αυτή. Γιατί δεν θα είναι ποτέ ξανά απλώς η Σάρλοτ. Ήρθε η ώρα να εκπληρώσει το πεπρωμένο της: Είναι η Βασίλισσα.