Τρίξι Πικλ 2 - Μυστηριώδης Μόλυνση

Κωδικός: 9786180338867
Κατηγορία: Graphic Novel - Comics
Συγγραφέας: Olaf Falafel
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
13.30€ 11.97€

Αν είσαι η μοναδική καλλιτεχνική «σχεδόν-υπερηρωίδα» του κόσμου, δε βαριέσαι ποτέ. Έχω πάρα πολλά να κάνω: Εκτός απ’ το να φτιάχνω κόμικ με τον καλύτερό μου φίλο τον Μπικς και να προσπαθώ να αποφύγω τα ΜΟΧΘΗΡΑ κορίτσια, έχω βάλει στόχο να ανακαλύψω και γιατί ΟΛΟΙ αρρωσταίνουν. Ίσως καταφέρω να βρω κάποια καλλιτεχνική έμπνευση απ’ το έργο του Μποτιτσέλι και λύσω το μυστήριο…

Με πλούσια εικονογράφηση από τον Όλαφ Φαλάφελ, ένα πλήθος πληροφορίες αλλά και απίθανες, ξεκαρδιστικές λεπτομέρειες από τη ζωή διάφορων καλλιτεχνών.

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Καταπληκτικό βιβλίο!
Άνταμ Κέι, συγγραφέας και κωμικός

Πραγματικά ξεκαρδιστικό. Δε σε κάνει απλώς να χαμογελάς, σκας στα γέλια!
Λούι Στόουελ, συγγραφέας

Όπως θα περίμενε κανείς από τον νικητή του πρώτου βραβείου για το Καλύτερο Αστείο στο φεστιβάλ τέχνης Edinburgh Fringe, ο Φαλάφελ χρησιμοποιεί έναν τέλειο συνδυασμό εξεζητημένου και απλοϊκού χιούμορ, για να κερδίσει τους αναγνώστες όλων των ηλικιών. […] Ο συγγραφέας έχει δημιουργήσει έναν κόσμο όπου ακόμα και ο πιο απρόθυμος αναγνώστης αισθάνεται άνετα, γιατί καταλαβαίνει και μπορεί να ταυτιστεί. […] Δε μου τυχαίνει συχνά διαβάζοντας ένα βιβλίο για τέτοιες ηλικίες να ξεκαρδίζομαι στα γέλια και να περιμένω πώς και πώς τη συνέχεια, αλλά με τo Τρίξι Πικλ αυτό ακριβώς συνέβη.
Αμάντα Μάρκετ, JUST IMAGINE