Το Χάδι Στην Άκρη Του

Κωδικός: 9786180151374
Συγγραφέας: Μαρία Τσιρωνά
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
19.90€ 17.90€

Τι θόρυβο κάνουν τα όνειρα, όταν γκρεμίζονται;
Μόλις δύο μήνες πριν από τον γάμο της με τον διακεκριμένο δικηγόρο Γιάννη Νικολάου, η Κατερίνα, διευθύντρια του παιδικού σταθμού Το Σοφό Χταπόδι, νιώθει τον κόσμο γύρω της να καταρρέει. Επειδή ο Γιάννης όχι μόνο δεν της κάνει το γαμήλιο δώρο που της έχει υποσχεθεί –το κτίριο που στεγάζει τον παιδικό σταθμό της–, αλλά και αυτοκτονεί, δωρίζοντας το κτίριο στον νεαρό Μάνο, πρώην ναρκομανή και άστεγο, την ύπαρξη του οποίου η ίδια αγνοούσε.
Νιώθοντας βαθιά προδομένη, η Κατερίνα αναγκάζεται να συνυπάρξει στο Σοφό Χταπόδι με τον αυθάδη νεαρό, κάτι που αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολο. Με έκπληξη, ανακαλύπτει πως ο Μάνος και ο Γιάννης γνωρίζονταν εδώ και μια πενταετία και πως, σε αντίθεση με εκείνη, το κοντινό περιβάλλον του παρʼ όλίγον συζύγου της ξέρει τον Μάνο πολύ καλά και του εκφράζει απροκάλυπτα τη συμπάθειά του. Στην προσπάθειά της να μάθει περισσότερα για τη σχέση των δύο ανδρών, καθώς θεωρεί τον Μάνο υπεύθυνο για την αυτοκτονία του Γιάννη και ανταγωνιστή της στην καρδιά του, βυθίζεται σταδιακά σε έναν ολισθηρό, καταστροφικό λαβύρινθο.
Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν στο Σοφό Χταπόδι προσλαμβάνεται η Έλενα, φανατική φαν του Χάρι Στάιλς, η οποία συναντά τυχαία τον Μάνο και τον ερωτεύεται ακαριαία.
Επειδή ο Μάνος και το είδωλό της, ο Χάρι Στάιλς, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό…