Πίστη

Κωδικός: 9786182191064
Συγγραφέας: Penelope Douglas
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
19.90€ 17.91€

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Η Τίερναν ντε Χάς δεν νοιάζεται πια για τίποτα.

Μοναχοπαίδι ενός μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ και μιας διάσημης ηθοποιού, έζησε μέσα στα πλούτη, αλλά χωρίς αγάπη. Από μικρή σε οικοτροφεία, δεν ξέφυγε ποτέ από τη μοναξιά ούτε από τη σκιά των γονιών της.
Όταν εκείνοι πεθαίνουν ξαφνικά, ξέρει πως θα έπρεπε να αισθανθεί συντετριμμένη και χαμένη. Όμως τι σημαίνει χαμένη; Πάντα μόνη της δεν ήταν; Δύο μήνες πριν γίνει ενήλικη, καταλήγει υπό την κηδεμονία του Τζέικ Βαν ντε Μπεργκ, ετεροθαλούς αδελφού του πατέρα της. Στο απομονωμένο σπίτι του στα βουνά του Κολοράντο, που ζει μαζί με τους δύο γιους του, η Τίερναν θα μάθει για πρώτη φορά να δουλεύει, να επιβιώνει, να ανήκει κάπου. Και σιγά σιγά, βρίσκει τη θέση της ανάμεσά τους. Και γίνεται κομμάτι τους.
Τότε καταλαβαίνει πόσο εύκολα θολώνουν τα όρια και σπάνε οι κανόνες, όταν κανείς δεν κοιτάζει.
Και τελικά...

Ο ένας την έχει. Ο άλλος τη θέλει.

Μα εκείνος… θα την κρατήσει για πάντα. 

Bonus Σκηνή 1: Τζέικ - Μάιρα

Η σκηνή αυτή διαδραματίζεται τον Νοέμβριο και ακολουθεί το τελευταίο κεφάλαιο του Πίστη, όχι τον επίλογο.

Προτείνεται να διαβαστεί μετά το τέλος του βιβλίου, καθώς περιέχει spoilers.

Κατεβάστε τη σκηνή 

Bonus Σκηνή 2: Κέιλεμπ - Τίερναν

Η σκηνή διαδραματίζεται πριν τον επίλογο, όταν η Τίερναν φεύγει για το πανεπιστήμιο.

Προτείνεται να διαβαστεί μετά το τέλος του βιβλίου, καθώς περιέχει spoilers.

Κατεβάστε τη σκηνή 

Συνολικά, το «Πίστη» αποτελεί ολοκληρωμένο μυθιστόρημα dark romance με δυναμικές σχέσεις, έντονη παρουσία της φύσης και χαρακτήρες που εξελίσσονται μέσα από τη συνύπαρξη. Η ατμόσφαιρα του βουνού, η τριμερής δυναμική των αντρών της ιστορίας και η πορεία της Τίερναν σχηματίζουν αφήγηση γεμάτη ένταση και καθαρή αφηγηματική δύναμη.

Έρη Χριστοφορίδου, townsendia.gr

Η συγγραφέας στήνει με ρεαλισμό και βάθος πολύπλοκες σχέσεις, και δεν φοβάται να διερευνήσει τα όρια των κανόνων όταν «κανείς δεν κοιτάζει». Οι χαρακτήρες είναι ζωντανοί, με αδυναμίες και δισταγμούς — και αυτό κάνει την αφήγηση πολύ ανθρώπινη και αναγνωρίσιμη.

Σοφία Τσέπα, logiastaratatv.gr

Το Πίστη είναι ένα βιβλίο που σε ρουφάει στον κόσμο του και δεν σε αφήνει να κοιμηθείς. Μπορεί να το πάρεις σαν απλό dark romance με taboo, μπορεί όμως να το δεις και σαν αφορμή για σοβαρές συζητήσεις γύρω από τα όρια, τη συναίνεση, την αυτογνωσία.

Μιχαέλα Παπαδάκη, The Pink Nest