Ως Την Τελευταία Λέξη

Κωδικός: 9786180339529
Συγγραφέας: Tamara Ireland Stone
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
16.60€ 14.94€

Αν μπορούσες να διαβάσεις τις σκέψεις μου, δεν θα χαμογελούσες.


Εκ πρώτης όψεως, η Samantha McAllister μοιάζει με τα υπόλοιπα δημοφιλή κορίτσια της τάξης της. Πίσω από τα ισιωμένα μαλλιά και το προσεκτικό μακιγιάζ της όμως κρύβεται ένα μυστικό που οι φίλες της ποτέ δεν θα καταλάβαιναν: η Sam έχει ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Την κατατρέχουν μαύρες σκέψεις και ανησυχίες που δεν μπορεί να τις σταματήσει.
Οι διαρκείς αμφιβολίες της για κάθε της κίνηση, σκέψη, και κουβέντα κάνει την καθημερινότητά της πολύ δύσκολη, και το ότι οι φίλες που ξέρει όλη της τη ζωή θα γίνουν τοξικές στο πρώτο λάθος ρούχο, στο πρώτο λάθος φαγητό, στην πρώτη λάθος καψούρα δεν βοηθάει καθόλου. Κι ωστόσο η Sam ξέρει ότι θα ήταν πραγματική τρέλα να αφήσει την προστασία των πιο δημοφιλών κοριτσιών στο σχολείο.
Όταν λοιπόν γνωρίζει την Caroline, που έχει υπέροχη αίσθηση του χιούμορ αλλά καθόλου στιλ, πρέπει να κρατήσει τη φιλία τους μυστική, όπως ακριβώς κρατά μυστικές τις επισκέψεις της στον ψυχίατρο.
Η Caroline πηγαίνει την Sam στην Ποιητική Γωνιά, ένα κρυμμένο δωμάτιο και μια δεμένη παρέα απροσάρμοστων που το σχολείο δεν τους δίνει σημασία. Σιγά σιγά, αρχίζει να νιώθει πιο «φυσιολογική» απ’ όσο ένιωσε ποτέ όταν ανάμεσα στα δημοφιλή παιδιά… ώσπου βρίσκει καινούργιο λόγο να αμφιβάλλει για την ψυχική της υγεία και όλα όσα αγαπά.


Μια ιστορία για την αγάπη, τη φιλία
και τη σημασία να αποδεχόμαστε
τον εαυτό μας όπως είναι.

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Ένα ρομάντζο με ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τη σημασία να αποδεχόμαστε τους εαυτούς μας. Ένα ευαίσθητο μυθιστόρημα με το οποίο πολλοί έφηβοι θα ταυτιστούν.
Booklist

Το Clueless συναντά το Dead Poets Society με μια απολαυστικά αναπάντεχη ανατροπή στο τέλος του.
Kirkus

Η Stone δεν γράφει ένα βιβλίο για να ένα «ιδιαίτερο ζήτημα». Ίσα ίσα χαρίζει στους αναγνώστες μια εξαιρετική ιστορία που θα μείνει μαζί τους για πάντα είτε το ξέρουν είτε όχι.
The Daily Quirk

Εξαιρετικό για τους έφηβους που αντιμετωπίζουν εκφοβισμό, για τους ενήλικες που θυμούνται τις δυσκολίες που είχαν οι φιλικές σχέσεις στα νιάτα τους και όλους όσους λατρεύουν ένα καλό συγκινητικό μυθιστόρημα νέων.
YA Bookshelf

Δεν μπορούσα να το αφήσω με τίποτα.
Elizabeth Eulberg, συγγραφέας

Οι αναγνώστες θα θέλουν να διαβάσουν τη μία σελίδα μετά την άλλη χωρίς σταματημό. Και μετά όλο από την αρχή.
Teen Librarian