Οι Φύλακες Των Χαμένων Πόλεων 4 - Αθέατοι

Κωδικός: 9786180339048
Συγγραφέας: Shannon Messenger
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
17.70€ 15.90€

Η Σόφι Φόστερ είναι φυγάς – τουλάχιστον όμως, δεν είναι μόνη της. Οι καλύτεροί της φίλοι από τις Χαμένες Πόλεις την έχουν ακολουθήσει για να γίνουν μέλη του Μαύρου Κύκνου.
Εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες για τη μυστική οργάνωση, αλλά ο μόνος τρόπος να βρουν απαντήσεις είναι να συνεργαστούν μαζί τους. Κι ενώ προσαρμόζονται στην καινούρια τους ζωή, ανακαλύπτουν μυστικά πολύ πιο μεγάλα από ό,τι είχαν ποτέ τους φανταστεί.
Οι εχθροί όμως χτυπούν ξανά, εξαπολύοντας μια τρομαχτική επιδημία που απειλεί την ασφάλεια ενός ολόκληρου είδους. Η Σόφι και οι φίλοι της πολεμούν με όλες τους τις δυνάμεις –και με τη βοήθεια νέων συμμάχων που τους ακολουθούν–, μόνο που κάθε επιλογή έχει και τις συνέπειές της. Και η εμπιστοσύνη στο λάθος άτομο μπορεί να φέρει τον θάνατο.
Στο συγκλονιστικό αυτό τέταρτο βιβλίο της σειράς, η Σόφι πρέπει να αμφισβητήσει τα πάντα για να ανακαλύψει την αλήθεια που ή θα σώσει τον κόσμο ή θα τον διαλύσει.

• Η σειρά αριθμεί ήδη 9 βιβλία, έχει πουλήσει περισσότερα από 3,7 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει βραβευτεί με το California Young Reader Medal Αward.
• Ετοιμάζεται το κινηματογραφικό της adaptation από την Disney, σε σκηνοθεσία Μπεν Άφλεκ.
• Στη λίστα μπεστ σέλερ των New York Times, USA TODAY, Publishers Weekly και Wall Street Journal.