Οι 7 Συνήθειες Των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Οικογενειών

Κωδικός: 9789606456077
Συγγραφέας: Stephen R. Covey
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
22.20€ 19.98€

Το διαχρονικό μπεστ σέλερ των New York Times για μια ισχυρή οικογενειακή κουλτούρα σε έναν απαιτητικό κόσμο, από τον Νο 1 συγγραφέα της λίστας μπεστ σέλερ των New York Times Stephen R. Covey με πρόλογο και χρήσιμες συμβουλές από τη Sandra Merrill Covey.

Το βιβλίο Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών οικογενειών είναι ένας πρακτικός οδηγός για να βρίσκετε τον δρόμο σας μες στις δυσκολίες της οικογενειακής ζωής. Περιλαμβάνει ιστορίες, χρήσιμες συμβουλές από τη Σάντρα Μέριλ Κόβεϊ και πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της σύγχρονης ψηφιακής εποχής. Βασισμένο στις 7 συνήθειες που έχουν μεταμορφώσει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο προσωπικά περιστατικά από την οικογένεια του ίδιου του Κόβεϊ μαζί με εκείνα αναρίθμητων άλλων οικογενειών σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Στο βιβλίο θα βρείτε:

  • Μια ανάλυση των 7 συνηθειών με πρακτικούς τρόπους απόκτησής τους.
  • Ερωτήσεις τόσο για εσάς όσο και για τα μέλη της οικογένειάς σας –από τα μικρά παιδιά μέχρι τους ενήλικες–, οι οποίες κεντρίζουν τη σκέψη και συμβάλλουν στην υιοθέτηση των συνηθειών.
  • Ένα ευρετήριο με συνηθισμένες δυσκολίες που συναντούν οι οικογένειες μαζί με τρόπους αντιμετώπισής τους.

Μολονότι κάθε οικογένεια είναι μοναδική, το βιβλίο παρέχει ένα πρακτικό πλαίσιο για τη διαμόρφωση μιας δυναμικής οικογενειακής κουλτούρας βασισμένης στην εμπιστοσύνη και την αγάπη, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες ζωής της οικογένειάς σας.

Ένας ανεκτίμητος οδηγός για τις οικογένειες, όπου κι αν βρίσκονται, και μια πρόσκληση να φτιάξετε μια καλύτερη ζωή, υιοθετώντας μία συνήθεια κάθε φορά.


Έγραψαν για το βιβλίο:

«Αυτό το βιβλίο είναι ειλικρινές, ευανάγνωστο και μεγαλόκαρδο. Μου αρέσουν περισσότερο από καθετί άλλο οι ιστορίες για την οικογένεια Κόβεϊ. Είναι ένας οδηγός κοινής λογικής για να βοηθηθούν οικογένειες». –Mary Pipher, Ph.D., συγγραφέας του Reviving Ophelia

«Καλές, ειλικρινείς, πρακτικές, προσωπικές συμβουλές. Διαβάστε το. Εσείς και η οικογένειά σας σίγουρα θα επωφεληθείτε από αυτό». –William J. Bennett, συγγραφέας του The Book of Virtues