Νέο Προϊόν
Έκπτωση -18%

Nils Extreme Κράνος MTW24 Pink Blue

Κωδικός: NJGRP-16-70-054
Κατηγορία: Κράνη
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
60.00€ 49.00€

Το MTW24  είναι ένα κράνος που θα φροντίζει για την ασφάλειά μας ανεξάρτητα από τη μορφή του αθλήματος ή extreme sport που επιλέγουμε -  σκούτερ, rollers, ένα skateboard, bmx κτλ.  Είναι επίσης ιδανικό για σπορ ποδηλασίας.

Το κράνος σχεδιάστηκε με την τεχνολογία In-mold. Με την τεχνολογια αυτή, δημιουργείται μόνιμη σύνδεση των στρωμάτων του κράνους.  Το εσωτερικό στρώμα εγχύεται σε ένα ανθεκτικό κέλυφος το οποίο είναι ανθεκτικό στους κραδασμούς. Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται μια ελαφριά, αλλά πολύ ανθεκτική και σταθερή δομή. Ποδηλατικό ελαφρύ κράνος με υψηλή προστασία στην πρόσκρουση. Εύκολη και γρήγορη προσαρμογή, 18 μεγάλοι αεραγωγοί που επιτρέπουν να περνά δροσερός φρέσκος αέρας για μεγαλύτερη άνεση σε όλες τις συνθήκες.

Το κράνος διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, αλλά διαθέτει επίσης ένα σύστημα που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε με ακρίβεια τη θέση του. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας το κουμπί στο πίσω μέρος του κράνους. Ο ιμάντας ασφαλείας με μια βολική αγκράφα θα εξασφαλίσει ότι το κράνος δεν θα πέσει και, εάν είναι απαραίτητο, η γρήγορη αφαίρεσή του δεν θα είναι πρόβλημα.

Το MTW24 είναι ένα συμπαγές αλλά ελαφρύ κράνος το οποίο προσφέρει στον χρήστη την ασφάλεια στο υψηλότερο επίπεδο.

Διαστάσεις medium 55-58:
Εσωτερικό μήκος: 17,5 - 21,5 cm
Εσωτερικό πλάτος: 18 cm
Βάθος: 8,5 cm

Διαστάσεις large 58-61:
Εσωτερικό μήκος: 18,5 - 22,5 cm
Εσωτερικό πλάτος: 18 cm
Βάθος: 8,8 cm

Υλικό:

    Shell: PC
    Συμπλήρωση: EPS
    Λουρί ασφαλείας με αγκράφα
    Σύστημα προσαρμογής κράνους συγκράτησης
    Τεχνολογία in-mould