Νέο Προϊόν
Έκπτωση -14%

Nils Camp Υπνόσακος NC2008 Mint Grey Medium

Κωδικός: NJGRP-15-04-105
Brand: Nils Camp
Κατηγορία: Sleeping Bags
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
58.00€ 50.00€

Το κάμπινγκ και η διαμονή σε μια σκηνή είναι η ιδανική επιλογή για να χαλαρώσετε και να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Ανεξάρτητα από το πόσο ζεστή είναι η μέρα, μια νύχτα στη σκηνή μπορεί να είναι πολύ κρύα. Σε μια τέτοια περίπτωση, η μάρκα NILS CAMP προσφέρει τους αξιόπιστους υπνόσακους της. Εδώ είναι το μοντέλο NC2008 M.

Χαρακτηρίζεται από μια πολύ καλή ποιότητα και τα καλύτερα υλικά. Τόσο η πλήρωση όσο και το εξωτερικό υλικό είναι ανθεκτικά, μοντέρνα υφάσματα από πολυεστέρα. Επιπλέον, καλύπτονται με επίστρωση ανθεκτική στο κρύο και την υγρασία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα έναν ήρεμο και άνετο ύπνο, ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κοντά στους μηδέν βαθμούς Κελσίου. Για μεγαλύτερη άνεση στη χρήση, ο υπνόσακος χαρακτηρίζεται από ειδική ραφή που αποτρέπει την πλήρωση από το εξάρθρωση. Επιπλέον, η κουκούλα που βρίσκεται στο πάνω μέρος εγγυάται τη σταθερή θέση του μαξιλαριού λόγω των εξολκέων. Το NC2008 στερεώνεται με φερμουάρ και τα άγκιστρα και οι βρόχοι που τοποθετούνται στο τέλος του υπνόσακου προστατεύουν επιπλέον τον υπνόσακο από το άνοιγμα.

Ο υπνόσακος συσκευάζεται σε πρακτικό και πρακτικό κάλυμμα με επιπλέον ταινίες συμπίεσης. Επομένως, μπορούμε να προσαρμόσουμε το μέγεθός του.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ύπνος σε υπνόσακο σημαίνει ότι κοιμάσαι στο έδαφος. Ως εκ τούτου, ένα μεγάλο συμπλήρωμα είναι ένα άνετο στρώμα, κατά προτίμηση αυτο-άντληση. Τέτοια αυθεντικά χαλιά, σε διάφορα ενδιαφέροντα χρώματα, προσφέρονται επίσης με την επωνυμία NILS CAMP. 

Εξωτερικό υλικό: 190T Polyester W / R Cire

Εσωτερικό μέρος: 190T Pongee

Πλήρωση: Hollow fiber 250G / m2

 

Διαστάσεις:

Μήκος: 175 + 30 cm

Πλάτος: 75 cm

 

Διαστάσεις όταν διπλώνονται:

Μήκος: 37 cm

Πλάτος: 21 cm

 

Διαστάσεις μετά τη συμπίεση:

Μήκος: 30 cm

Πλάτος: 22 cm

Θερμοκρασία άνεσης: 0 - 12 ° C

Ακραία: -2 - 0 ° C

 

  • Φερμουάρ: ναι
  • Διπλό φερμουάρ: ναι
  • Γάντζοι και βρόχοι: ναι
  • Κουκούλες: ναι
  • Επίστρωση που αποτρέπει το κρύο και την υγρασία: ναι
  • Ραφές που αποτρέπουν την εξάρθρωση της πλήρωσης: ναι
  • Θερμική ταινία στην κλειδαριά: ναι
  • Κάλυμμα συμπίεσης: ναι