Η Χίμαιρα

Κωδικός: 9786180335835
Συγγραφέας: Camilla Lackberg
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
21.00€ 18.90€

Είναι Δεκέμβριος στη χιονισμένη Στοκχόλμη και μια μεγάλη απειλή αιωρείται πάνω από τον Σουηδό υπουργό Δικαιοσύνης, ενώ στα έγκατα του μετρό ανακαλύπτεται ένας σωρός ανθρώπινων οστών. Αποδεικνύεται ότι ο σκελετός ανήκει σε γνωστό χρηματιστή που καταχράστηκε χρήματα αθώων πολιτών.
Η ομάδα της αστυνομικού Μίνας Νταμπίρι προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί μετά τα τραυματικά γεγονότα του καλοκαιριού που κατέληξαν στον θάνατο ενός συναδέλφου τους. Καλούν τελικά και πάλι τον πνευματιστή Βίνσεντ Βάλντερ για να βοηθήσει στην υπόθεση. Η Μίνα και ο Βίνσεντ συνεχίζουν να παλεύουν με τους δαίμονές τους και ο Βίνσεντ νιώθει ότι ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω του, νιώθοντας τα λάθη του παρελθόντος να τον καταδιώκουν.
Όταν στις υπόγειες στοές βρίσκεται ακόμα ένας σκελετός, η ομάδα δοκιμάζεται ξανά – τι συμβαίνει εκεί κάτω στις σήραγγες, στα έγκατα της Στοκχόλμης; Ποιος κυνηγάει τον υπουργό; Και ποιος τον Βίνσεντ;


ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και η τριλογία φτάνει στο εκρηκτικό φινάλε της. Ένα πάρα πολύ εντυπωσιακό κατόρθωμα. Θα μου λείψει η Μίνα και ο Βίνσεντ.
Bohuslaningen

Μακάρι να μην ήταν το τελευταίο βιβλίο της σειράς. Δεν χορταίνω αυτό το αστυνομικό ντούο.
Drustrups Bogblog (DK)