Αθανασία - Μια Ιστορία Αγάπης

Κωδικός: 9786180156744
Συγγραφέας: Dana Schwartz
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
21.10€ 18.98€

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του
#1 ευπώλητου γοτθικού αισθηματικού μυθιστορήματος
ΑΝΑΤΟΜΙΑ: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Η Χέιζελ Σίνετ είναι μόνη και σχεδόν πεπεισμένη ότι τα γεγονότα της προηγούμενης χρονιάς –η αθανασία, το φιαλίδιο του Μπίτσαμ– ήταν αποκυήματα της φαντασίας της. Δε γνωρίζει καν αν ο Τζακ είναι ζωντανός ή νεκρός. Το μόνο που της απομένει είναι να συνεχίσει να παρακολουθεί ασθενείς και να φροντίζει το Κάστρο Χόθορντεν, που πλέον έχει αρχίσει να ρημάζει γύρω της.
Όταν η διάσωση μιας ζωής οδηγεί στη σύλληψή της, η Χέιζελ φαίνεται καταδικασμένη να σαπίσει στη φυλακή, ώσπου καταφτάνει ένα απροσδόκητο μήνυμα. Η Χέιζελ έχει κληθεί να γίνει η προσωπική γιατρός της πριγκίπισσας Σάρλοτ, της φιλάσθενης εγγονής του βασιλιά Γεωργίου Γ΄. Σύντομα θα βρεθεί εν μέσω της λάμψης και του ρομαντισμού μιας Αυλής όπου όλοι έχουν κάτι να κρύψουν, ειδικά τα αινιγματικά, ιδιοφυή μέλη μιας κοινωνικής λέσχης με το όνομα Σύντροφοι στον Θάνατο.
Καθώς η δουλειά της τη φέρνει όλο και πιο κοντά στις προσωπικές υποθέσεις της βρετανικής Αυλής, συνειδητοποιεί ότι το μέλλον της ως χειρουργού δεν είναι το μόνο που κινδυνεύει. Σατανικές δυνάμεις ενεργούν εντός της μοναρχίας και η Χέιζελ ίσως να είναι η μόνη που μπορεί να διορθώσει τα πράγματα.