Κωδικός: Ομάδα Νόβα 1 - Στο Κέντρο Του Κύκλου
Συγγραφέας: Arne Dahl
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
18.80€ 16.90€

Σε ένα χωράφι έξω από την Ουψάλα, εντοπίζεται νεκρός μέσα στη φλεγόμενη BMW του ο διευθυντής μιας βιομηχανίας χάλυβα. Το περιστατικό θεωρείται ατύχημα κι έτσι δεν εξετάζεται περαιτέρω. Όταν όμως συμβαίνει άλλο ένα «ατύχημα», η επιθεωρήτρια Εύα Νίμαν αντιλαμβάνεται ότι τρέχει κάτι σοβαρό, κάτι που φαίνεται να σχετίζεται με τη συζήτηση για το περιβάλλον. Μια μέρα λαμβάνει μία επιστολή, γραμμένη σε παλιά γραφομηχανή, η οποία δεν περιγράφει απλώς τα δύο περιστατικά, αλλά προβλέπει και μια επερχόμενη, πολύ χειρότερη επίθεση.
Η Νίμαν πρέπει να προλάβει. Για αυτό κινητοποιεί την ειδική ομάδα NOΒA, μια ομάδα εκκεντρικών αστυνομικών που ασχολούνται με τις πιο ασυνήθιστες υποθέσεις. Πρέπει να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά – ποιος βρίσκεται στο κέντρο του κύκλου.

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Στο νέο βιβλίο του Dahl σχεδόν μυρίζουμε τον κίνδυνο. Ανυπομονώ για το επόμενο της σειράς.
Goteborgs-Posten

Η εκρηκτική αρχή της νέας σειράς του Dahl.
Dagens Nyheter

Σασπένς υψηλών προδιαγραφών!
Femina

Ο Dahl μας αποδεικνύει για μία ακόμα φορά πόσο καλογραμμένο, συγκλονιστικό και επίκαιρο μπορεί να είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα.
Skanska Dagbladet

Ένα συναρπαστικό ταξίδι με αμέτρητες ανατροπές και όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τον Dahl το αστέρι που είναι: κοινωνική κριτική, προσωπικός προβληματισμός και εξαιρετική γραφή.
Kapprakt

Ο Σουηδός μετρ επέστρεψε με μια συγκλονιστική ιστορία.
Senioren