Ο "Σασμός" του Σπύρου Πετρουλάκη παρουσιάζεται στην Κομοτηνή

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Το βιβλίο του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη με τίτλο «Σασμός» παρουσιάζουν την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στην Λέσχη Κομοτηναίων, τα Βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης» και οι εκδόσεις «Μίνωας», με την αρωγή του Συλλόγου Κρητών Ν.Ροδόπης "Ο Ψηλορείτης".

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά η Λεύκη Σαραντινού (φωνή), ο Βασίλης Βαφειάδης (κιθάρα) και ο συγγραφέας (ούτι).

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Γιάννης Γιαννακάκης θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ η Χρυσούλα Κυρατζόγλου θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου.

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του!

poster

Ο Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Έζησε στο Ρέθυμνο και στα Χανιά, από τα οποία κατάγεται. Ασχολείται με τη μουσική επαγγελματικά, παίζοντας ούτι, τραγουδώντας, γράφοντας μουσικές και στίχους για εκείνον και όλο τον κόσμο.Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο Δίκτυο fm 91,5 στα Χανιά. Τις καλύτερες ώρες του τις περνάει παίζοντας με τα παιδιά του, την Ειρήνη εννέα ετών που τον διαβεβαιώνει ότι «εγώ θα βαριόμουν να διαβάσω τόσο μεγάλο βιβλίο», και τον Κωνσταντίνο, επτάχρονο κυνηγό δεινοσαύρων και άλλων μοχθηρών δράκων. Γράφει και αφηγείται παραμύθια πειράζοντας τον κόσμο. Ανακατεύει τα πράγματα και είναι αυτός που βάζει τους ψύλλους στα άχυρα. Είναι προπονητής και Πανελληνιο­νίκης στο Taekwondo, όπου κατέχει 6 Dan. Έχει ασχοληθεί με τη φωτογραφία, την αναρρίχηση και τις καταδύσεις. Το πρώτο του CD με συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών είναι στα σκαριά.

Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά του Το παράθυρο της Νεφέλης (2014), Η εξομολόγηση (2015), Η Παναγιά της φωτιάς (2016), Το τελευταίο δαχτυλίδι (2017), Αμαλία (2018), καθώς και τα βιβλία του για παιδιά Στα χνάρια του κουρσάρου Μπαρμπαρόσα (2014), Ο θησαυρός του Κυβερνήτη (2015), Η συνταγή της ευτυχίας (2016) και Το Αθάνατο Νερό (2019).