Νέα Σχολική Χρονιά - Ψωνίζουμε Με Ασφάλεια!

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Ο πιο εύκολος, γρήγορος και ασφαλής τρόπος για τις αγορές σου είναι... από το σπίτι σου! Κάνε τις φετινές σχολικές σου αγορές από το e-Vafeiadis.gr και επέλεξε να παραλάβεις από το κατάστημα που σε εξυπηρετεί, μόλις ειδοποιηθείς πως η παραγγελία σου είναι έτοιμη προς παραλαβή! Για αυτούς που θέλουν να παραλάβουν την παραγγελία τους στον χώρο τους ή/και δεν μπορούν να την παραλάβουν από τα καταστήματά μας στην Κομοτηνή, μπορούν να επωφεληθούν από τα δωρεάν μεταφορικά που προσφέρουμε για παραγγελίες μεγαλύτερες των 39,00€ και μέχρι 4 κιλά. (αναλυτικά οι χρεώσεις των μεταφορικών εδώ)

Στο e-Vafeiadis.gr θα βρεις τα καλύτερα σχολικά είδη που θα χρειαστείς για τη νέα χρονιά, όλα τα σχολικά βιβλία για κάθε τάξη, όλα τα σχολικά βοηθήματα για το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο και φυσικά όλα τα ξενόγλωσσα φροντιστηριακά βιβλία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές! Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και πάντα σύμφωνα με την εμπειρία μας στον χώρο των σχολικών από το μακρινό 1955, έχουμε δημιουργήσει έτοιμες σχολικές λίστες για κάθε τάξη που θα βοηθήσουν πολύ στην αναζήτηση των προϊόντων που θα χρειαστείτε.

Νέα υπηρεσία Drive-Up στο κατάστημα Βαφειάδης επί της Μεραρχίας Σερρών 40!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας, εγκαινιάζουμε από σήμερα 1 Σεπτεμβρίου 2020 τη νέα υπηρεσία Drive-Up. Αγοράζεις online γρήγορα και με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σου και παραλαμβάνεις ανέπαφα στην πόρτα... του αυτοκινήτου σου ακολουθώντας 3 απλά βήματα:

1) Αγοράζεις Online ή τηλεφωνικά. Κάνε τις αγορές σου στο e-Vafeiadis.gr και επέλεξε το κατάστημα Βαφειάδης στην Μεραρχίας Σερρών 40 για παραλαβή.

2) Λαμβάνεις ειδοποίηση. Μόλις η παραγγελία σου ετοιμαστεί και είναι έτοιμη προς παραλαβή θα λάβεις σχετικό e-mail και SMS.

3) Παραλαμβάνεις την παραγγελία σου. Πριν φτάσεις στο parking πάρε μας τηλέφωνο (2531085952) αναφέροντας μας τον αριθμό της παραγγελίας σου και θα σου παραδώσουμε τα προϊόντα σου στο αυτοκίνητο σου.

*Η υπηρεσία Drive-Up είναι διαθέσιμη μόνο στο κατάστημα επί της Μεραρχίας Σερρών 40, που διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης και έχει απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις εξοφλήσει την παραγγελία σου online.

Το Drive Up είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να παραλάβεις τις αγορές σου! Και εντελώς ανέπαφος: αγοράζεις online, παραδίδουμε χωρίς να βγεις καν από το αυτοκίνητό σου και η διαδικασία ολοκληρώνεται με απόλυτη ασφάλεια!

Καλή σχολική χρονιά με ασφάλεια και πολλές επιτυχίες!