Banner for Espa

Business Solutions

b2b

Τα πάντα για το γραφείο σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη δική σας προσφορά!

Γνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός σύγχρονου επιχειρηματία - επαγγελματία προχωρήσαμε στην ίδρυση του τμήματος Business to Business με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αυτών των αναγκών.
 
Εξυπηρετώντας ήδη καθημερινά τις περισσότερες, μικρές και μεγάλες, επιχειρήσεις στο νομό Ροδόπης, η εταιρεία μας προσφέρει πλέον τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.
 
Το τμήμα Βαφειάδης B2B προτείνει έξυπνες επιλογές και λύσεις για ένα σύγχρονο και οργανωμένο γραφείο. Τα στελέχη του τμήματος αναλαμβάνουν την υποστήριξη και εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών που επιθυμούν να εφοδιάσουν τις επιχειρήσεις τους.
 
Με τη δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου, κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας, καλύπτουμε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, τις ανάγκες σας σε όλα μας τα είδη. Ενδεικτικά:
 
Προμήθειες Γραφείου.
Είδη Αρχειοθέτησης.
Γραφική Ύλη.
Χαρτικά Είδη.
Είδη Λογιστηρίου.
Μελάνια & Toners Εκτυπωτών.
Περιφερειακά & Αναλώσιμα Η/Υ.


Στα καταστήματα μας διατηρούμε έναν πολύ μεγάλο αριθμό κωδικών προϊόντων από επώνυμα brands της αγοράς, σε μεγάλο φάσμα τιμών, για κάθε budget. Προσφέρουμε τη δυνατότητα παραλαβής ηλεκτρονικού τιμολογίου και ειδικές τιμές για παραγγελίες με περισσότερα τεμάχια.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω e-mail ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας και ζητείστε μας προσφορά για τα είδη που σας ενδιαφέρουν. Ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα και θα σας ενημερώσει για την διαθεσιμότητα, την τιμή και τον χρόνο παράδοσης τους.
 
Μέσω του www.e-vafeiadis.gr μπορείτε:
 
  • να παραγγέλνετε ηλεκτρονικά (χωρίς κανένα κόστος) και να παραλαμβάνετε άμεσα (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) στον χώρο σας.
  • να δημιουργήσετε τυποποιημένες λίστες με προϊόντα που αγοράζετε συνήθως, ώστε να παραγγέλνετε άμεσα, με λίγες μόνο διορθώσεις.
  • να έχετε πλήρη έλεγχο των παραγγελιών σας, ελέγχοντας κάθε προηγούμενη παραγγελία σας και γνωρίζοντας τι είδη έχετε παραγγείλει και πότε.
  • να καλύπτετε όλες τις ανάγκες σας σε προϊόντα γραφείου, αρχειοθέτησης, γραφικής ύλης και τεχνολογίας από ένα μόνο προμηθευτή, χαμηλώνοντας σημαντικά το κόστος αγορών.

Θα είναι τιμή μας να σας εξυπηρετήσουμε!