Banner for Espa
Έκπτωση -1%

Zapf Κούκλα Baby Born Soft Touch Brown Eyes

Κωδικός: GLMS-ZF824382
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
59.99€ 59.39€

Η διαδραστική κούκλα Baby born® Soft Touch είναι τόοοσο απαλή! Μόλις γεννήθηκε, και ήδη σαν μικρή ηλιαχτίδα λιώνει τις καρδιές παντού γύρω της.

Τα εννέα χαρακτηριστικά της, κανένα από τα οποία δεν απαιτεί μπαταρίες, κάνουν το παιχνίδι ρόλου της μητέρας-παιδιού ακόμα πιο συναρπαστικό και ρεαλιστικό. Η κούκλα μπορεί να πιει από το μπουκάλι της και να φάει με ένα κουτάλι από το πιάτο της τον Baby born® χυλό της. Και βέβαια ότι πηγαίνει μέσα, χρειάζεται να βγει και πάλι έξω: η κούκλα μπορεί να «βρέξει» την πάνα της ή να κάνει την ανάγκη της στην τουαλέτα με ένα κλικ.

Η κούκλα baby born® μπορεί να κουνήσει τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι της και ξετρελαίνεται να περνά το χρόνο της στο νερό. Από καιρό σε καιρό κλαίει με αληθινά δάκρυα, όταν κουράζεται από όλο το παιχνίδι. Αλλά αν της δώσετε την πιπίλα, γρήγορα θα κλείσει τα μάτια της και αποκοιμηθεί.

Στο βασικό σύνολο περιλαμβάνεται ένα ροζ κορμάκι και ένα καπέλο.

• Διαδραστική κούκλα Baby born® Κορίτσι
• Με εννέα πραγματικές λειτουργίες για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση
• Η μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών ρόλου με τις κούκλες Baby born® ενισχύουν τη φαντασία και έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζουν την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων και αξιών, όπως υπευθυνότητα, επικοινωνία και ενσυναίσθηση.
• Δεν απαιτούνται μπαταρίες.

Διαστάσεις/Περιεχόμενο: 43εκ.