Banner for Espa
Έκπτωση -1%

Zapf Κούκλα Baby Born Λούτρινο Άλογο 38εκ

Κωδικός: GLMS-ZF831168
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
69.99€ 69.29€

BABY Born My cute horse - κούκλο άλογο με ήχο και κίνηση

Πείτε γεια στον γλυκό καλύτερο φίλο της BABY Born! Η Baby Born είναι φίλη των ζώων και το άλογο είναι το τέλειο αξεσουάρ για την κούκλα σας. Όταν η Baby Born βρίσκεται στο στάβλο και ετοιμάζεται για τον διαγωνισμό ιππασίας, στολίζει το πόνυ με χαριτωμένα κουμπιά και φορά τη ροζ σέλα και λουρί που είναι επίσης διακοσμημένο με καρφίτσες σε διάφορα χρώματα. Η λευκή χαίτη και η ουρά βουρτσίζονται επίσης καλά. Όταν η Baby Born είναι έτοιμη για ιππασία, μπορεί να καθίσει στη σέλα και να φύγει μαζί με το άλογο.

Το άλογο επίσης ξέρει ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί και πατώντας το δεξί αυτί θα χλιμιντρίζει ενθουσιασμένο. Πατώντας το αριστερό αυτί, το άλογο θα αρχίσει να κινείται. Στο άλογο αρέσει να τρέχει και όταν το κάνει, μπορείτε να ακούσετε τον ήχο των οπλών που χτυπούν στο έδαφος και χαρούμενους ήχους αλόγων. Μια νέα πίεση στο αριστερό αυτί, τότε το άλογο θα σταματήσει.

Το άλογο θα προσφέρει μαγευτική ψυχαγωγία την ώρα του παιχνιδιού και μπορείτε να ζήσετε ατελείωτες περιπέτειες με την Baby Born και τον μαγικό φίλο της.

Παρατηρήσεις:
- Στο σετ δεν περιλαμβάνεται η κούκλα
- Λειτουργεί με μπαταρίες (περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις/Περιεχόμενο: 38 εκ.(40,5 x 38,1 x 15,1 εκ.)