Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Υπηρετική Ηγεσία

Κωδικός: 9789604618859
Συγγραφέας: Cheryl Bachelder
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
10.90€ 9.81€

Ένα τολμηρό μονοπάτι για κάθε ηγέτη

Η Σέριλ Μπάτσελντερ μετέτρεψε μια προβληματική αλυσίδα εστιατορίων σε κερδοφόρα επιχείρηση –κι όλα αυτά επειδή τόλμησε να «υπηρετήσει» τους ανθρώπους που ανέλαβε να ηγηθεί.

Από το 2007 που ανέλαβε Διευθύνουσα Σύμβουλος της Popeyes έως το 2014, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 25% και τα κέρδη κατά 40%, το μερίδιο αγοράς αυξήθηκε από το 14% στο 21% και η τιμή της μετοχής της από τα 13 δολάρια σε πάνω από 65.

Αυτό που έκανε τη διαφορά, ήταν η συνειδητή επιλογή της Μπάτσελντερ να καθιερώσει έναν νέο τύπο ηγεσίας. Μαζί με την ομάδα της, έλαβαν την απόφαση να ηγούνται υπηρετώντας, και δημιούργησαν ένα εργασιακό περιβάλλον όπου οι άνθρωποι αντιμετωπίζονταν με σεβασμό και αξιοπρέπεια, με κίνητρα για επιδόσεις υψηλού επιπέδου. Ο αυταρχισμός και η επιβολή έδωσαν τη θέση τους στην ομαδική δουλειά.

Η υπηρετική ηγεσία έχει χαρακτηριστεί ως ένα χαλαρό μοντέλο, αλλά στην πραγματικότητα είναι αποτελεσματικό –ένα αληθινά τολμηρό μονοπάτι για κάθε ηγέτη.

«Εξαιρετικό, καθηλωτικό... μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στην ηγεσία.» –Stephen R. Covey, συγγραφέας των best seller Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων
και Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών εφήβων

«Η Cheryl περιγράφει συναρπαστικά πώς μπορεί κάποιος να ηγηθεί υπηρετώντας, ώστε να επιτύχει υψηλές επιδόσεις.» –Ken Blanchard, συγγραφέας των best seller Ο νέος Μάνατζερ του ενός λεπτού®Ο Επιχειρηματίας του ενός λεπτού και Το μυστικό