Έκπτωση -10%

Χριστουγεννιάτικη Εφημερία

Κωδικός: 9789606451072
Συγγραφέας: Adam Kay
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
11.10€ 9.98€

Αστείες, ανατριχιαστικές και συγκινητικές ιστορίες με γιορτινή διάθεση!

Γιορτινές αναμνήσεις από τον συγγραφέα του διεθνούς μπεστ σέλερ Αυτό θα πονέσει.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και στους δρόμους αντηχούν οι νότες του Jingle Bells, αλλά 1,4 εκατομμύρια υπάλληλοι του NHS πηγαίνουν για δουλειά. Μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου, που θα αποτελέσει ιδανικό δώρο για όποιον έχει ποτέ πατήσει σε νοσοκομείο, ο Άνταμ Κέι επιστρέφει στα ημερολόγιά του για μια ξεκαρδιστική, τρομακτική και –μερικές φορές– σπαρακτική ματιά πίσω από την μπλε κουρτίνα.

Η Χριστουγεννιάτικη εφημερία είναι ένα γράμμα αγάπης για όλους εκείνους που πέρασαν τις γιορτές τους στην πρώτη γραμμή –βγάζοντας παιδιά και στολίδια από τα διάφορα μέρη που πήγαν και σφηνώθηκαν– κατά την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

Ο Adam Kay είναι ένας διάσημος βρετανός κωμικός που πέρασε έξι χρόνια από τη ζωή του ως εκπαιδευόμενος γιατρός σε κρατικά νοσοκομεία της χώρας του. Πρόκειται για το προσωπικό του ημερολόγιο της συγκεκριμένης περιόδου, το οποίο είναι γραμμένο με πολύ χιούμορ, αν και συχνά αναφέρεται σε καταστάσεις που δεν είναι καθόλου αστείες. Χωρίς ενδοιασμούς και υπεκφυγές, ο Adam Kay καταγράφει μια αστεία, διορατική αλλά και αληθινή πλευρά των Χριστουγέννων, μια γιορτινή εκδοχή του παγκόσμιου best seller του Αυτό θα πονέσει.

  •   30.000 κριτικές – 4* και 5* στο Goodreads
  •   Sunday times no1 best seller
  •   Πάνω από 500.000 πωλήσεις μέσα στο πρώτο τρίμηνο κυκλοφορίας του

Είπαν για τη Χριστουγεννιάτικη εφημερία:

«Ξεκαρδιστικό»
–The Times

«Ξεκαρδιστικό»
–Independent

«Ξεκαρδιστικό»
–Mirror

«Ξεκαρδιστικό»
–Sunday Times

«Ξεκαρδιστικό»
–Daily Express

«Ξεκαρδιστικό»
–Sun