Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Πώς Να Xωρίσετε Με Το Kινητό Σας

Κωδικός: 9786185265519
Brand: Key Books
Συγγραφέας: Catherine Price
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
14.25€ 12.82€

ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ

Μήπως το πρώτο πράγμα που κάνετε μόλις ξυπνήσετε και το τελευταίο πριν κοιμηθείτε είναι να κοιτάξετε το κινητό σας; Παίρνετε συχνά το τηλέφωνό σας στα χέρια, απλώς για να το τσεκάρετε, και πριν το καταλάβετε έχει περάσει μισή ώρα; Λέτε κι εσείς ότι θέλετε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στο κινητό σας – αλλά δεν έχετε ιδέα πώς να το πετύχετε; Αν ναι, τότε αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο για εσάς.

Η βραβευμένη δημοσιογράφος Catherine Price παρουσιάζει έναν απλό, πρακτικό τρόπο προκειμένου να χωρίσετε με το κινητό σας – και στη συνέχεια να τα ξαναβρείτε μαζί του. Ο στόχος: μία μακροχρόνια σχέση που θα σας κάνει να νιώθετε καλά. Θα ανακαλύψετε πώς τα κινητά και οι εφαρμογές τους είναι σχεδιασμένα ώστε να μας εθίζουν και θα μάθετε ότι ο χρόνος που περνάμε χρησιμοποιώντας τα βλάπτει την ικανότητά μας να συγκεντρωνόμαστε, να σκεφτόμαστε σε βάθος και να δημιουργούμε καινούργιες αναμνήσεις. Κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές στις ρυθμίσεις του κινητού σας, θα αλλάξετε και τον τρόπο σκέψης σας, ανακτώντας τον έλεγχο της ζωής σας.

Ένα απαραίτητο βιβλίο για κάθε χρήστη κινητού τηλεφώνου.

«Ένας αναλυτικός οδηγός βήμα βήμα, για να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στο κινητό σας και περισσότερο στα πράγματα που αγαπάτε».

Booklist

«Η Price αναλύει τον τρόπο με τον οποίο το κινητό επιδρά στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μας και δίνει πρακτικές συμβουλές ώστε να αποκτήσουμε μια πιο υγιή σχέση με την τεχνολογία – δίχως να γίνουμε τεχνοφοβικοί».

Refinery29

«Το πιο σημαντικό βιβλίο που διάβασα εδώ και χρόνια. Θα αλλάξει τη ζωή σας».

The Pool

 «Ένας ανεκτίμητος οδηγός που θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιείτε το κινητό σας σαν εργαλείο – και όχι σαν πειρασμό».

– Pandora Sykes