Έκπτωση -10%

Ξεκλειδώστε Την Ενέργεια

Κωδικός: 9789606059988
Συγγραφέας: Sue Morter
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
16.60€ 14.92€

Πριν από δεκαοχτώ χρόνια, η πρωτοπόρος Dr. Sue Morter ανακάλυψε κάτι καταπληκτικό. Την ώρα που διαλογιζόταν, πέρασε σε ένα ενεργειακό πεδίο –σε ένα επίπεδο συνείδησης– που ήταν διαφορετικό από οτιδήποτε είχε φανταστεί. Αυτή η καταπληκτική εμπειρία τής άλλαξε τη ζωή και την απελευθέρωσε από χρόνια πόνου και αγωνίας.
Έτσι, η Dr. Morter αποφάσισε να ανακαλύψει πώς θα μπορούσε να βοηθήσει τους ασθενείς της να βιώσουν μια τέτοια ριζική μεταμόρφωση. Έπειτα από πολλά χρόνια μελέτης και έρευνας στις ενεργειακές θεραπείες και στην ιατρική, δημιούργησε τους Κωδικούς της Ενέργειας, ένα πρόγραμμα που αλλάζει τη ζωή και έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ξεπεράσουν πόνο, αρρώστιες, κόπωση, άγχος και κατάθλιψη και να ξυπνήσουν την εσωτερική τους δημιουργικότητα, διαίσθηση και δύναμη.
Γεφυρώνοντας τις αρχαίες θεραπευτικές πρακτικές με τις τελευταίες προόδους της επιστήμης, το Ξεκλειδώστε την Ενέργεια προσφέρει έναν λεπτομερή χάρτη ώστε να βιώσετε την εσωτερική ίαση στη ζωή σας.
Βασισμένο σε πρακτικές, εύκολες ασκήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν γιόγκα, έλεγχο αναπνοής και διαλογισμό, καθώς και το πρωτόκολλο B.E.S.T. της Dr. Sue Morter, το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε την εσωτερική ενέργεια στο σώμα σας, να βελτιώσετε την αποδοτικότητά σας και να γίνετε ένα με τον αληθινό εαυτό σας.

  • Το Ξεκλειδώστε την Ενέργεια προσφέρει βαθιά γνώση και πετυχημένες πρακτικές τεχνικές που συνδυάζουν εξαιρετικά την επιστήμη με την πνευματικότητα, βοηθώντας να αποκαλυφθεί η αλήθεια της ύπαρξής μας και τα βάθη του μεγαλείου μας. Με αυτό το βιβλίο-φαινόμενο, η Dr. Sue Morter θα σας βοηθήσει να ζήσετε με πληρότητα, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητές σας.
    Jack Canfield, συγγραφέας του Η Επιτυχία Βήμα Βήμα και συν-συγγραφέας στο Βάλσαμο για την Ψυχή
  • Αυτό το βιβλίο παρέχει τα εργαλεία σε όσους είναι έτοιμοι και θέλουν να φτιάξουν μια καινούρια ζωή. Δυνατή, διεισδυτική, καταπληκτική γραφή.
    Neale Donald Walsch, συγγραφέας του best seller των New York Times Conversations With God