Έκπτωση -16%

Wattsup Σανίδα SUP Φουσκωτή Sword 12.6

Κωδικός: F-NJGRP-0200-0408
Brand: Wattsup
Κατηγορία: Σανίδες SUP
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
820.00€ 690.00€

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!! ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΑΓΩΝΑΣ, ΠΛΕΥΣΗ!!!!

Η σανίδα SWORD 12.6 της Γαλλικής Εταιρείας WATTSUP έχει σχεδιαστεί για ταχύτητα, περιοδεία και απόδοση. Αυτή η αγωνιστιτκή σανίδα εγγυάται μια γρήγορη ολίσθηση, ενώ εξασφαλίζει ικανοποίηση και απόλαυση στο έπακρο. Η Wattsup δημιούργησε μια σανίδα με αγωνιστικές προδιαγραφές.

Η Φουσκωτή Σανίδα SWORD 12.6 αποτελείται από εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό. Οι Γαλλικές Σανίδες της WATTSUP σχεδιάζονται και κατασκεύαζονται με καινούργια τεχνολογία από υλικά κορυφαίας ποιότητας χωρίς συμβιβασμό προσφέροντας στον αναβάτη ασφάλεια και διασκέδαση.

EVA PAD:   4mm πάχους ανθεκτικού EVA PAD σε συνδιασμό με kick pad στην ουρά.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΩΣΗ PVC:  Η σανίδα περιβάλλεται από μια δεύτερη στρώση πολυμερούς  PVC

Εσωτερικό Υλικό:   Υψηλής πυκνότητας Drop Stitch

Ενισχυμένο PVC:   Εξαιρετικά ανθεκτική πολυστρωματική στρώση PVC.  Διπλή στρώση PVC και στο σώμα της σανίδας

Κορυφαία τεχνολογία Drop Stitch, πιο σκληρή και πιο ανθεκτική. Ένα δεύτερο στρώμα από ενισχυμένο PVC καλύπτει τη βασική κατασκευή της Stitch Drop. Όταν φουσκώνονται υπό υψηλή πίεση (15 Psi),οι Σανίδες της Γαλλικής Εταιρείας WATTSUP εγγυώνται εξαιρετική ακαμψία και διατηρούν το αρχικό τους σχήμα σε όλες τις συνθήκες. Αυτή η τεχνολογία είναι κατάλληλη για μεγαλύτερες σανίδες, για μεγαλύτερη ακαμψία, ανθεκτικότητα και αποφυγή κάθε στρέβλωσης ή κάμψης.

ΜΗΚΟΣ:   12'6 - 381cm : Το απόλυτο αγωνιστικό SUP!! Αυτό το μήκος XXL σε συνδυασμό με το μυτερό σχήμα επιτρέπει στην σανίδα να διαπερνά το νερό, ανεβάζοντας την ταχύτητα χωρίς κόπο

ΠΛΑΤΟΣ:  30" - 76cm : Καλύτερη σχέση απόδοσης / άνεσης. Αυτό το μήκος σε συνδυασμό με το αγωνιστικό σχήμα δίνει στον αναβάτη καλή σταθερότητα διατηρώντας ταυτόχρονα την ανταπόκριση και την ταχύτητα του σκάφους.

ΠΑΧΟΣ:   6" - 15cm : Tα 15 εκατοστά πάχους αυξάνουν τη δυσκαμψία του σκάφους και δίνουν στον αναβάτη μεγαλύτερη σταθερότητα. Το πάχος 15cm είναι το υψηλό πρότυπο της Wattsup για όλες τις σανίδες μας μήκους πάνω από 10'

ΜΟΝΑΔΙΚΟ CROCO-SKIN EVA PAD:   Υψηλής ποιότητας αντιολισθητικό EVA PAD. Σχεδιάστηκε για να βελτιωθεί η εμπειρία  κωπηλασίας.

KICK PAD TAIL:   Παχύτερο μαξιλαράκι στο πίσω μέρος, δίνοντάς σας καλύτερη ευελιξία και μεγαλύτερη δυνατότητα ελιγμών.

TAIL HANDLΕ:   Για ευκολότερη μεταφορά και μετακίνηση στο νερό.

PADDED CENTRAL HANDLE:  Άνετη κετρική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΤΕΡΥΓΙΟ:  Ενιαίο σύστημα πτερυγίου είναι o απόλυτος σχηματισμός για να προσφέρει  πολύπλευρο γλίστρημα.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ KAYAK:   Τα 4 D-rings πάνω στην σανίδα σας επιτρέπουν να κουμπώσετε κάθισμα καγιάκ για να απολαύσετε την βόλτα σας καθιστοί ή για να ξεκουραστείτε.

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ:   Έυχρηστο για αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων στο μπροστινό μέρος του σκάφους.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΗΚΟΣ:   12'6"  -  381cm

ΠΛΑΤΟΣ:   30"  -  76cm

ΠΑΧΟΣ:   6'  -  15cm

ΟΓΚΟΣ:   340l

ΒΑΡΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ:  160kg

ΒΑΡΟΣ ΣΚΑΦΟΥΣ:   12.9kg

Δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής για το συγκεκριμένο προϊόν, καθώς η αποστολή του θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και ο χρόνος παράδοσης του ενδέχεται να επεκταθεί 1-2 εργάσιμες ημέρες.