Έκπτωση -16%

Wattsup Σανίδα SUP Φουσκωτή Orca 16

Κωδικός: F-0200-0410
Brand: Wattsup
Κατηγορία: Σανίδες SUP
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
1,760.00€ 1,475.00€

ΒΟΛΤΑ 8 ΑΤΟΜΩΝ = ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Oικογένειες, φίλοι και κέντρα ενοικίασης θα εκπλαγούν από αυτήν την Γιγάντια Σανίδα ORCA 16 της Γαλλικής Εταιρείας WATTSUP. Κατασκευασμένο με XXL προδιαγραφές, αυτή η γιγάντια σανίδα μπορεί να φορτώσει έως και 8 άτομα για αξέχαστες SUP εμπειρίες. Επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως οι λαβές που τοποθετούνται σε όλο το σκάφος ή οι δακτύλιοι D-rings για τη συγκράτηση τεσσάρων καθισμάτων καγιάκ, θα σας παρέχουν διαφορετικού επιπέδου εμπειρία.

Η Φουσκώτή Σανίδα Orca 16 αποτελείται από εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό. Οι Γαλλικές Σανίδες της WATTSUP σχεδιάζονται και κατασκεύαζονται με καινούργια τεχνολογία από υλικά κορυφαίας ποιότητας χωρίς συμβιβασμό προσφέροντας στον αναβάτη ασφάλεια και διασκέδαση.

EVA PAD:   4mm πάχους ανθεκτικού EVA PAD

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΩΣΗ PVC:  Η σανίδα περιβάλλεται από μια δεύτερη στρώση πολυμερούς  PVC

Εσωτερικό Υλικό:   Υψηλής πυκνότητας Drop Stitch

Ενισχυμένο PVC:   Εξαιρετικά ανθεκτική πολυστρωματική στρώση PVC

Xιλιάδες ίνες πολυεστέρα συγκρατούνται μεταξύ των δύο εξωτερικών στρωμάτων ενισχυμένου PVC. Το μυστικό της τεχνολογίας Drop Stitch είναι οταν η σανίδα φουσκώνει κάτω από υψηλή πίεση 15psi,  τα νήματα σφίγγουν και κάνουν την σανίδα πιο άκαμπτη.  Δίνουμε  ιδιαίτερη έμφαση στην πυκνότητα των νημάτων που χρησιμοποιούνται στις σανίδες. Χάρη σε αυτές τις νέες κατασκευές Drop Stitch και κορυφαίες ποιότητες της WATTSUP, οι φουσκωτές Γαλλικές σανίδες WATTSUP  έχουν γίνει τόσο ελαφρύτερες όσο και σκληρότερες.

ΜΗΚΟΣ:   16' - 487cm : Eξαιρετικά μακρύ σκάφος με αρκετό χώρο για να φορτώσει έως και 8 άτομα ταυτόχρονα προσφέροντας καλή ολίσθηση και άνεση.

ΠΛΑΤΟΣ:  60" - 151cm : Aυτό το πλάτος καθιστά την σανίδα πιο άνετη για να κάνουν κουπί και τα 2 άτομα (ένα δίπλα στο άλλο) και να τοποθετηθούν 2 καθίσματα καγιάκ το ένα δίπλα στο άλλο.

ΠΑΧΟΣ:   8" - 20cm : Μοναδικό πάχος για να εξασφαλίσει την ακαμψία της σανίδας και να ενισχύσει τη χωρητικότητα φόρτωσης στα 700kg.

XXL EVA PAD:   Αντιολισθητική επικάλυψη EVA που καλύπτει πάνω από 60% επιφάνειας σανίδας για να είναι άνετη xvπαραμονή και των 8 ατόμων πάνω στην σανίδα.

ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΕΤΑ 8 ΑΤΟΜΑ Ή 4 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΓΙΑΚ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΗΚΟΣ:   16'  -  487cm

ΠΛΑΤΟΣ:   60"  -  151cm

ΠΑΧΟΣ:   8"  -  20cm

ΑΝΑΒΑΤΕΣ:   ΕΩΣ 8

ΩΦΕΛΙΜΟ ΒΑΡΟΣ:  700kg

 

Δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής για το συγκεκριμένο προϊόν, καθώς η αποστολή του θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και ο χρόνος παράδοσης του ενδέχεται να επεκταθεί 1-2 εργάσιμες ημέρες.