Banner for Espa
Έκπτωση -16%

Wattsup Σανίδα SUP Φουσκωτή Marlin 12

Κωδικός: F-NJGRP-0200-0406
Brand: Wattsup
Κατηγορία: Σανίδες SUP
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
700.00€ 586.00€

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ: ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ & ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΤΙΟ

O επιπλέον όγκος μετατρέπει την Γαλλική Σανίδα Marlin 12 σε μια σταθερή σανίδα νερού, κατάλληλη για αναβάτες βάρους έως και 160 κιλά. Η αιχμηρή μύτη και το επιπλέον μήκος του παρέχουν μια μοναδική ολίσθηση και μεγαλύτερη ταχύτητα. Το πάχος 6'/15cm και το πλάτος 32"/81cm αυξάνει τη σταθερότητα των σανίδων και εξασφαλιζει να είναι η σανίδα στεγνή.

Η Φουσκώτή Σανίδα MARLIN 12 αποτελείται από εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό. Οι Γαλλικές Σανίδες της WATTSUP σχεδιάζονται και κατασκεύαζονται με καινούργια τεχνολογία από υλικά κορυφαίας ποιότητας χωρίς συμβιβασμό προσφέροντας στον αναβάτη ασφάλεια και διασκέδαση.

EVA PAD:   4mm πάχους ανθεκτικού EVA PAD

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΩΣΗ PVC:  Η σανίδα περιβάλλεται από μια δεύτερη στρώση       πολυμερούς  PVC

Εσωτερικό Υλικό:   Υψηλής πυκνότητας Drop Stitch

Ενισχυμένο PVC:   Εξαιρετικά ανθεκτική πολυστρωματική στρώση PVC

Xιλιάδες ίνες πολυεστέρα συγκρατούνται μεταξύ των δύο εξωτερικών στρωμάτων ενισχυμένου PVC. Το μυστικό της τεχνολογίας Drop Stitch είναι οταν η σανίδα φουσκώνει κάτω από υψηλή πίεση 15psi,  τα νήματα σφίγγουν και κάνουν την σανίδα πιο άκαμπτη.  Δίνουμε  ιδιαίτερη έμφαση στην πυκνότητα των νημάτων που χρησιμοποιούνται στις σανίδες. Χάρη σε αυτές τις νέες κατασκευές Drop Stitch και κορυφαίες ποιότητες της WATTSUP, οι φουσκωτές Γαλλικές σανίδες WATTSUP  έχουν γίνει τόσο ελαφρύτερες όσο και σκληρότερες.

ΜΗΚΟΣ:   12' - 365cm : Το επιπλέον μήκος θα αυξήσει τον όγκο της σανίδας και την επιφάνεια που θα έλθει σε επαφή με το νερό. Και τα δύο κριτήρια θα προσφέρουν ένα σταθερό και ταχύπλοο σκάφος, κατάλληλο για ελαφριά αλλά και βαρύτερα άτομα

ΠΛΑΤΟΣ:  32" - 81cm : Aυτό το πλάτος καθιστά την σανίδα πιο σταθερή.  Υπάρχει περισσότερος χώρος για την άνεση του αναβάτη για τις μεγάλες αποστάσεις.

ΠΑΧΟΣ:   6" - 15cm : Tα 15 εκατοστά πάχους αυξάνουν τη δυσκαμψία του σκάφους και δίνουν στον αναβάτη μεγαλύτερη σταθερότητα. Το πάχος 15cm είναι το υψηλό πρότυπο της Wattsup για όλες τις σανίδες μας μήκους πάνω από 10'

ΜΟΝΑΔΙΚΟ CROCO-SKIN EVA PAD:   Υψηλής ποιότητας αντιολισθητικό EVA PAD. Σχεδιάστηκε για να βελτιωθεί η εμπειρία  κωπηλασίας.

KICK PAD TAIL:   Παχύτερο μαξιλαράκι στο πίσω μέρος, δίνοντάς σας καλύτερη ευελιξία και μεγαλύτερη δυνατότητα ελιγμών.

TAIL HANDLΕ:   Για ευκολότερη μεταφορά και μετακίνηση στο νερό.

PADDED CENTRAL HANDLE:  Άνετη κετρική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΤΕΡΥΓΙΟ:  Ενιαίο σύστημα πτερυγίου είναι o απόλυτος σχηματισμός για να προσφέρει  πολύπλευρο γλίστρημα.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ KAYAK:   Τα 4 D-rings πάνω στην σανίδα σας επιτρέπουν να κουμπώσετε κάθισμα καγιάκ για να απολαύσετε την βόλτα σας καθιστοί ή για να ξεκουραστείτε.

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ:   Έυχρηστο για αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων στο μπροστινό μέρος του σκάφους.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΗΚΟΣ:   12'  -  365cm

ΠΛΑΤΟΣ:   32"  -  81cm

ΠΑΧΟΣ:   6"  -  15cm

ΟΓΚΟΣ:   349l

ΒΑΡΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ:  160kg

ΒΑΡΟΣ ΣΚΑΦΟΥΣ:   9.9kg

Δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής για το συγκεκριμένο προϊόν, καθώς η αποστολή του θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και ο χρόνος παράδοσης του ενδέχεται να επεκταθεί 1-2 εργάσιμες ημέρες.