Banner for Espa
Έκπτωση -15%

Waterman Στυλό Expert 3 Laque Black GT Ballpoint

Κωδικός: STXS-1335.4103.11
Brand: Waterman
Κατηγορία: Waterman Expert
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
165.00€ 140.25€

Σύγχρονη Κομψότητα. Μία νέα, πολυτελής, σύγχρονη συλλογή Business στυλογράφων.
Κλασσικά και μοντέρνα χρώματα πλούσιας λάκας, με επίχρυσα ή επιπαλλαδιωμένα διακοσμητικά στοιχεία.

Έντονο, κομψό φινίρισμα που ξαφνιάζει. 
Με τα επιπαλλαδιωμένα διακοσμητικά στοιχεία και το μοντέρνο Μαύρο Γυαλιστερό χρώμα του,για μια ακόμη φορά επιδεικνύει την ικανότητά του να βάζει νέους κανόνες.

  • Γυαλιστερή μαύρη λάκκα 
  • Μηχανισμός ανοίγματος Twist action
  • Ανοξείδωτος χάλυβας
  • Το στυλό γράφει με μπλε μελάνι
  • Κουτί παρουσίασης Waterman
  • 3 χρόνια διεθνής εγγύηση

Nib : Aπό ανοξείδωτο χάλυβα, εκλεπτυσμένo, με λείες καμπύλες και ρύθμιση ακριβείας που δίνουν ευελιξία στο γραφικό χαρακτήρα, εγχάρακτο με το μεγαλειώδες W, εγγύηση ποιότητας και δημιουργικότητας της Waterman
Ring : Σύγχρονο και εκλεπτυσμένο, πιστοποιεί τον έντονο χαρακτήρα του, δύναμη και σταθερότητα, διακοσμημένο με το τέλεια χαραγμένο " Waterman Paris ".

 

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.