Έκπτωση -16%

Waterman Στυλό Expert 3 Deluxe White CT Rollerball

Κωδικός: STXS-1335.2502.31
Brand: Waterman
Κατηγορία: Waterman Expert
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
149.00€ 125.16€

Ρετρό αλλά και μοντέρνο, vintage αλλά και σύγχρονο, το Expert Deluxe White είναι ένα αρμονικό πάντρεμα αντιθέσεων.
Ένα μοντέρνο αξεσουάρ, από τέλεια ανάγλυφο μέταλλο και διαχρονική λευκή λάκα δημιουργεί μια αρμονία σε απολύτως νέο επίπεδο.

Εκλεπτυσμένος νεωτερισμός. Πλούσια λαμπερή λάκα και ανάγλυφο μέταλλο δεμένα αρμονικά ή με αντίθεση.
Ring : Σύγχρονο και εκλεπτυσμένο, πιστοποιεί τον έντονο χαρακτήρα του, διακοσμημένο με το τέλεια χαραγμένο το λογότυπο της Waterman.

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.