Έκπτωση -16%

Waterman Στυλό Exception Night & Day Black ST Rollerball

Κωδικός: STXS-1304.2102.
Brand: Waterman
Κατηγορία: Waterman Exception
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
488.00€ 409.92€

Η υπέροχη αντίθεση από γυαλιστερές και μαύρες ματ ραβδώσεις, σε συνδυασμό με τα λαμπερά διακοσμητικά στοιχεία, αποπνέει μία εντυπωσιακή σύγχρονη κομψότητα.

Ring : Κάθε στυλογράφος φέρει το σήμα της τελειότητας του σε ένα ευρύ 23 Κ επιπλατινωμένο δακτυλίδι εγχάρακτο με τρείς ασύμμετρες γραμμές και WATERMAN Paris.

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.