Έκπτωση -16%

Waterman Στυλό Carene Pink Gold ST Ballpoint

Κωδικός: STXS-1321.2803.
Brand: Waterman
Κατηγορία: Waternan Carene
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
265.00€ 222.60€

Στυλό εκπληκτικού σχεδιασμού και εξαιρετικής αρμονίας.

Με την αστραφτερή λάμψη του αντικατοπτρισμού, ο ροζ χρυσός δημιουργεί μια παλ υφή, ένα ζεστό εκλεπτυσμένο φινίρισμα που διαφοροποιεί μια ψυχρή μεταλλική επιφάνεια.

Ένα κόσμημα για όσους θέλουν να τονίσουν την χαρακτηριστική κομψότητα τους με εκλεπτυσμένα αξεσουάρ.

Το στυλό έχει κορυφαίο μηχανισμό και λειτουργεί περιστροφικά.

Φέρνοντας στη μνήμη απαλούς κυματισμούς, η συλλογή Carene Essential παρουσιάζει ένα εξαιρετικά σύγχρονο design που εντείνεται από την κομψότητα των φινιρισμάτων της. Το λογότυπο της Waterman είναι διακριτικά τυπωμένο στο δακτυλίδι και στο κλιπ.

Ζυγίζει 42 γραμμάρια και έχει μήκος 14 εκατοστά.

Προσφέρεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου και καλύπτεται από ισόβια εγγύηση ποιότητας.

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.