Έκπτωση -16%

Waterman Στυλό Carene Contemporary Blue ST Rollerball

Κωδικός: STXS-1321.2202.16
Brand: Waterman
Κατηγορία: Waternan Carene
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
261.00€ 219.24€

Εμπνευσμένη από την αεροδυναμική γραμμή και συμμετρία των καλύτερων ιστιοπλοϊκών πλοίων, η Carène διασχίζει κύματα ελεύθερης και ζωντανής έκφρασης.

Συνδυασμός του κλασσικού design Waterman CF και της πολυτελούς κομψότητας του Edson, η Carène γίνεται σύμβολο της υπεροχής και της δεξιοτεχνίας της Waterman.

Σύγχρονος και δυναμικός σχεδιασμός, ενσωματώνει το περιπετειώδες πνεύμα της Waterman και τη γαλλική φινέτσα.
Ζήστε την ελευθερία της έκφρασης με τους Carène

Συνδυασμός απαλότητας, τόλμης και καθαρών γραμμών, που εμπνέουν δυναμισμό και κύρος.
Αυτή η συλλογή Carène, ξελογιάζει με την μοντέρνα σαγηνευτική λάμψη του επιπαλλαδιωμένου Gunmetal.
Nib : Μοναδικός σχεδιασμός, σαν πλώρη με άπειρες δυνατότητες πλοήγησης σε λευκή σελίδα, από μασίφ χρυσό 18k, επιροδιωμένη.
Clip : Eπιπαλλαδιωμένο, κομψή δυναμική και καθαρή σιλουέτα, αρμονικά δεμένο στο καπάκι, αντανακλά τη φαντασία και την απαράμιλλη δημιουργικότητα της Waterman.

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.