Έκπτωση -16%

Waterman Πένα Exception Sterling Silver Fountain Pen

Κωδικός: STXS-1304.0401.
Brand: Waterman
Κατηγορία: Waterman Exception
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
1,190.00€ 999.60€

Εκπληκτικού σχεδιασμού πένα από μασίφ ασήμι και χάραξη guilloche, που με τη φυσική λάμψη και το κύρος του αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη κομψότητα.

Η μύτη είναι εγχάρακτη, δίχρωμη, επιροδιωμένη, από μασίφ χρυσό 18κ, αποτελεί έκφραση της ασύγκριτης τελειότητας της Waterman, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα του στυλογράφου.

Το καπάκι φέρει στη κορώνα εγχάρακτο το σήμα W της Waterman, αριστούργημα τεχνικής αρτιότητας με εκλεπτυσμένη ανάμιξη μαύρης λάκας και ασημιού.

Μήκος πένας όταν είναι κλειστή 14,4 εκατοστά και σε ανάπτυξη 16,8 εκατοστά. Πλάτος 1,2 εκατοστά.

Προσφέρεται σε πολυτελή συσκευασία Waterman και καλύπτεται από ισόβια εγγύηση ποιότητας.

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.