Έκπτωση -16%

Waterman Πένα Exception Marks Of Time Sterling Silver Fountain Pen

Κωδικός: STXS-1304.0311.
Brand: Waterman
Κατηγορία: Waterman Exception
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
1,265.00€ 1,062.60€

1500 μοναδικά, συλλεκτικά, αριθμημένα κομμάτια.

Ακτινοβολούσα εφευρετικότητα!

Από μία ράβδο μασίφ ασήμι, η Waterman έδωσε πνοή σε τετράπλευρα αντικείμενα με ανάγλυφες επιφάνειες και τέλεια στρογγυλεμένες άκρες.

Στη συνέχεια, όπως ακριβώς το νερό ξεχύνεται και γλιστρά, ακολούθησε λεπτή χάραξη με οξύ πάνω στο μασίφ ασήμι δημιουργώντας ραβδώσεις.

Τέλος, μετά από προσεκτικό γυάλισμα, κάθε αντικείμενο βυθίζεται σε νικέλιο-παλλάδιο και ο χρόνος παγώνει.

Μύτη χρυσή 18 καρατίων με πάχος γραφής medium.

Μήκος με κλειστό καπάκι 14 εκατοστά και βάρος 48 γραμμάρια

Διατίθεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου και καλύπτεται απο ισόβια εγγύηση ποιότητας.

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.