Έκπτωση -15%

Waterman Στυλό Charleston Black ST Ballpoint

Κωδικός: 1326.4053.11
Brand: Waterman
Κατηγορία: Waternan Charleston
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
169.00€ 143.65€

Με επιρροές από το αριστούργημα της Waterman του 1939 'the Hundred Year Pen', ο Charleston εκφράζει νοσταλγία για το παρελθόν, επίγνωση για το παρόν και όραμα για το μέλλον.

Κομψός και ιδιαίτερος, με ήρεμο ρετρό στυλ και τη σύγχρονη τεχνολογία, αποτελεί επιλογή του σήμερα.

Ring : Για ένα ρετρό-σύγχρονο στυλ, γραμμώσεις στο κορμό ενισχύουν ένα τέλεια εγχάρακτο δακτυλίδι που φέρει το όνομα WATERMAN.

Με τεχνική αρτιότητα, επιχρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία και αρχέτυπο έντονο design, το μαύρο αυτό φινίρισμα με την Art Deco φόρμα συνδέει το παρελθόν με το μέλλον.

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.