Έκπτωση -15%

Waterman Στυλό Carene Silver Meridians ST Ballpoint

Κωδικός: 1321.3203.
Brand: Waterman
Κατηγορία: Waternan Carene
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
180.00€ 153.00€

Επάργυρος, σε απόλυτη αρμονία με το πολύτιμο μοτίβο guilloche.

Οι διακριτικά εγχάρακτες γραμμές του είναι τόσο λεπτές, όσο και των μεσημβρινών που αγκαλιάζουν τις καμπύλες του πλανήτη

Φέρνοντας στη μνήμη απαλούς κυματισμούς, η συλλογή Carene Essential παρουσιάζει ένα εξαιρετικά σύγχρονο design που εντείνεται από την κομψότητα των φινιρισμάτων της.

Η επιτηδευμένη χάραξη στο δακτυλίδι εντείνει στο δυναμικό πνεύμα του σχεδιασμού του.

Δυνατό χαρακτηριστικό κλιπ.

Λειτουργεί περιστροφικά, έχει μήκος 13,8 εκατοστά και βάρος 41 γραμμάρια.

Προσφέρεται σε όμορφη συσκευασία δώρου και καλύπτεται από εγγύηση ποιότητας.

Χάραξη Στυλογράφων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε χάραξη σε στυλογράφο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη δυνατότητα χάραξης στο συγκεκριμένο μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σας ενημερώνουμε πως η διαδικασία της χάραξης σε επώνυμους στυλογράφους Parker και Waterman γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ειδικό πιστοποιημένο χαράκτη, από τις ίδιες τις εταιρείες κατασκευής.

Ο χρόνος χάραξης και παράδοσης της παραγγελίας σας εκτιμάται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος της χάραξης ανέρχεται στα 8,00€ και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε κυρίως αρχικά λέξεων ή μικρές σχετικά λέξεις.

Η πληρωμή μιας παραγγελίας με χάραξη γίνεται με προκατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας και της υπηρεσίας της χάραξης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Δεν γίνονται δεκτές οι παραγγελίες με χάραξη σε στυλογράφους, που έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.