Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Βρες Το Στοιχείο Σου

Κωδικός: 9789606056970
Συγγραφέας: Ken Robinson, Lou Aronica
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
15.50€ 13.95€

Γραμμένο από έναν εκ των κορυφαίων στοχαστών και ομιλητών στον κόσμο γύρω από τη δημιουργικότητα, την αυτοπραγμάτωση και την επιτυχία, το Βρες το Στοιχείο σου αναφέρεται στο σημείο όπου το φυσικό ταλέντο συναντά το προσωπικό πάθος. Όταν οι άνθρωποι φτάνουν στο στοιχείο τους, νιώθουν πως είναι πραγματικά ο εαυτός τους, έχουν κίνητρο και πετυχαίνουν την κορυφαία επίδοσή τους.
Διερευνά τα συστατικά ενός νέου πλαισίου ιδεών: τη διαφορετικότητα της ευφυΐας, τη δύναμη της φαντασίας και της δημιουργικότητας, και τη σημασία της αφοσίωσης και της πίστης στις ικανότητές μας. Με καυστικό χιούμορ, ο Ken Robinson μελετά τις συνθήκες που μας επιτρέπουν να βρεθούμε στο Στοιχείο μας, αλλά και όσες δυσκολεύουν την πιθανότητα αυτή. Μας δείχνει ότι η ηλικία και το είδος του επαγγέλματος δεν αποτελούν εμπόδια και πως, από τη στιγμή που θα βρούμε τον δρόμο μας, μπορούμε να βοηθήσουμε κι άλλους να το κάνουν.

Το Βρες το Στοιχείο σου περιγράφει μια πραγματικά απαραίτητη στρατηγική για τη μεταμόρφωση της εκπαίδευσης, της εργασίας και της επικοινωνίας, ώστε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της ζωής και της επιτυχίας στον 21ο αιώνα.

Το Βρες το Στοιχείο σου δίνει την αίσθηση πως όλα είναι πιθανά, αν ψάξουμε βαθιά μέσα μας, αξιοποιώντας τη φαντασία και την περιέργειά μας.
Vidal Sassoon, κομμωτής και επιχειρηματίας
Όσοι σκέφτονται διαφορετικά κάνουν τον κόσμο ένα πιο ενδιαφέρον μέρος. Πρέπει να φροντίσουμε να αναπτύξουμε δημιουργικούς ανθρώπους, αντί να τους στιγματίζουμε ως προβληματικούς.
Temple Grandin, συγγραφέας του Thinking in Pictures
Καταξιωμένος στους τομείς της δημιουργικής ανάπτυξης, της καινοτομίας και του ανθρώπινου δυναμικού, ο συγγραφέας ασχολείται με την πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσει κανείς για να ορίσει και να επιδιώξει μια δουλειά που εναρμονίζεται με τα ατομικά ταλέντα και πάθη του, ώστε να πετύχει και να ζήσει καλά… Πειστικό και συναρπαστικό, το ευχάριστο αυτό βιβλίο θα έχει απήχηση σε ένα ευρύτατο κοινό.
Publishers Weekly