Έκπτωση -10%

Τα Βιβλία Του Αίματος 4

Κωδικός: 9789604365722
Κατηγορία: Θρίλερ - Τρόμου
Συγγραφέας: Clive Barker
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
14.50€ 13.04€

Η σαδιστική αντίληψη που καταθέτει για τον τρόμο ο Clive Barker θα σας κάνει να ανατριχιάσετε από την κορυφή ως τα νύχια. Οι ιστορίες που περιέχονται στα Βιβλία του Αίματος θα χωθούν σε μια γωνιά της ψυχής σας και θα παραμείνουν πεισματικά εκεί. Όσο κι αν θέλετε να λυτρωθείτε από τις ιστορίες του, από τη στιγμή που ξεκινήσατε την ανάγνωσή τους αυτές έχουν ήδη αιχμαλωτίσει ένα κομμάτι της ψυχής σας. Κάνει, δεν μπορεί να δραπετεύσει. Είναι καταδικασμένη να τις κουβαλάει μαζί της για πάντα.

Η σχεδόν ποιητική και λογοτεχνική πρόζα της γραφής του, η ποιότητά της, οι απόλυτα πειστικοί χαρακτήρες, το χιούμορ του, το γεγονός ότι όσα οραματίζεται ο συγγραφέας αποτυπώνονται αβίαστα στα κείμενα αυτά. Μοναδικό κινηματογραφικό τρόπο, εθίζουν τον αναγνώστη κάνοντάς τον να παραδοθεί αμαχητί στις ιστορίες του μέχρι την τελευταία λέξη.

Η καθεμία από τις ιστορίες που βρίσκονται στους έξι τόμους των Βιβλίων του αίματος και οι περιγραφές που παρατίθενται από το ευφάνταστα αρρωστημένο μυαλό του συγγραφέα θα αλιεύσουν από το υποσυνείδητό σας τους καλά θαμμένους και απωθημένους φόβους σας. Πρόκειται για μια επική συλλογή του μακάβριου. Μην ξεγελιέστε ωστόσο. Aκόμα κι αν δεν το επιθυμείτε, από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε την ανάγνωση είστε αναγκασμένοι να περπατήσετε στα σκοτεινά μονοπάτια της ύπαρξης που αφειδώς προσφέρει ο συγγραφέας. Το χειρότερο είναι ότι θα επιστρέφετε μαρτυρικά ξανά και ξανά σ’ αυτά τα μονοπάτια.

Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει ένα βιβλίο του Clive Barker μόνο μία φορά.

Έχω δει το μέλλον του τρόμου και το όνομά του είναι Clive Barker.
Stephen King