Banner for Espa
Έκπτωση -20%

Βιολογία Γ΄ Λυκείου Θετικών Σπουδών (Ελληνοεκδοτική)

Κωδικός: 9789605630133
Κατηγορία: Βιολογία
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
21.00€ 16.80€

Το βιβλίο "Βιολογία Γ' Λυκείου Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών" που κρατάς στα χέρια σου πιστεύουμε πως έρχεται να συμπληρώσει τα κενά που δημιουργούν οι νέες απαιτήσεις των μαθητών οι οποίοι προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Η οργάνωση του υλικού, η μεθοδολογία, τα λυμένα προβλήματα καθώς και τα προτεινόμενα προβλήματα για λύση βοηθούν τον μαθητή να αποκτήσει εμπειρία στο πώς να διαχειρίζεται την κάθε περίπτωση προβλήματος· τον βοηθούν να εξασκήσει την κριτική του ικανότητα στην επίλυση προβλημάτων σχετικών με τη διδασκόμενη θεωρία και του δίνουν τα εφόδια για επιτυχία στις εξετάσεις.
Η δομή του βιβλίου είναι τέτοια, που πραγματεύεται κάθε ενότητα και κάθε κεφάλαιο ξεχωριστά έτσι, ώστε ο μαθητής να ταξινομεί όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τις γνώσεις που σταδιακά αποκτά. Οι κρίσιμοι ορισμοί, τα σχεδιαγράμματα και παραθέματα για την κατανόηση της θεωρίας, οι διαφορές όρων και εννοιών, οι ερωτήσεις ανάπτυξης «τύπου Α» και κρίσεως-συνδυαστικές «τύπου Β», η μεθοδολογία για την επίλυση προβλημάτων, τα λυμένα προβλήματα, τα διαγωνίσματα (ωριαία και τρίωρα) και τα κριτήρια αξιολόγησης συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση. Στο τέλος του βιβλίου, εξάλλου, υπάρχουν οι απαντήσεις-λύσεις των ερωτήσεων του σχολικού βιβλίου, της τράπεζας θεμάτων, των προβλημάτων για λύση, των διαγωνισμάτων και των κριτηρίων αξιολόγησης.
Το περιεχόμενο του βιβλίου έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στις αίθουσες των φροντιστηρίων μας καθώς και στις αίθουσες πολλών λυκείων από συναδέλφους σε μαθητές μας, Παράλληλα, γίναμε και εμείς αποδέκτες των παρατηρήσεών τους, και γι' αυτό τους ευχαριστούμε πολύ.