Έκπτωση - 25%

Βιολογία Γ΄ Λυκείου Γενικής Παιδείας

Κωδικός: 9789605630171
Κατηγορία: Βιολογία
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
16.00€ 12.00€

Το βιβλίο "Βιολογία Γ΄ Λυκείου Γενικής Παιδείας που κρατάς στα χέρια σου πιστεύουμε πως έρχεται να συμπληρώσει τα κενά που δημιουργούν οι νέες απαιτήσεις των μαθητών οι οποίοι προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Πρόκειται για νέα έκδοση, σύμφωνα με τη φιλοσοφία και τη δυσκολία των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων των τελευταίων ετών. Πιο αναλυτικά, η οργάνωση του υλικού, η μεθοδολογία για τη μελέτη διαγραμμάτων, τα λυμένα προβλήματα καθώς και τα προτεινόμενα προβλήματα για λύση βοηθούν τον μαθητή να αποκτήσει εμπειρία στο πώς να διαχειρίζεται την κάθε περίπτωση προβλήματος· τον βοηθούν να εξασκήσει την κριτική του ικανότητα στην επίλυση προβλημάτων σχετικών με τη διδασκόμενη θεωρία και του δίνουν τα εφόδια για επιτυχία στις εξετάσεις.
Η δομή του βιβλίου είναι τέτοια, που πραγματεύεται κάθε ενότητα ξεχωριστά έτσι, ώστε ο μαθητής να ταξινομεί όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τις γνώσεις που σταδιακά αποκτά. Οι κρίσιμοι ορισμοί, τα σχεδιαγράμματα και παραθέματα για την κατανόηση της θεωρίας, οι διαφορές όρων και εννοιών, οι ερωτήσεις ανάπτυξης «τύπου Α» και κρίσεως-συνδυαστικές «τύπου Β», η μεθοδολογία για τη μελέτη διαγραμμάτων, τα λυμένα και τα προτεινόμενα για λύση προβλήματα, τα διαγωνίσματα (ωριαία και τρίωρα), τα συνδυαστικά θέματα με τις απαντήσεις και τα κριτήρια αξιολόγησης συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση. Στο τέλος του βιβλίου, εξάλλου, υπάρχουν οι απαντήσεις των ερωτήσεων του σχολικού βιβλίου, της τράπεζας θεμάτων, των προβλημάτων για λύση, των διαγωνισμάτων και των κριτηρίων αξιολόγησης.
Το περιεχόμενο του βιβλίου έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στις αίθουσες των φροντιστηρίων μας καθώς και στις αίθουσες πολλών λυκείων από συναδέλφους σε μαθητές μας. Παράλληλα, γίναμε και εμείς αποδέκτες των παρατηρήσεών τους, και γι' αυτό τους ευχαριστούμε πολύ. (Από τον πρόλογο των συγγραφέων)

Σχετικά Προϊόντα