Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Φάε Τον Βάτραχό Σου

Κωδικός: 9789606051630
Συγγραφέας: Brian Tracy
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
12.20€ 10.98€

Το θρυλικό Φάε τον βάτραχό σου (με πάνω από 1.500.000 πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και μεταφρασμένο σε 42 γλώσσες) θα αλλάξει τη ζωή σας. 
Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνουμε όλα όσα θέλουμε. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν προσπαθούν να καταφέρουν τα πάντα. Μαθαίνουν να επικεντρώνουν την προσοχή τους στις πιο σημαντικές εργασίες και να τις ολοκληρώνουν. 
Ο Mark Twain χρησιμοποιούσε μια έκφραση, σύμφωνα με την οποία, εάν το πρώτο πράγμα που κάνεις το πρωί είναι να τρως έναν βάτραχο ζωντανό, τότε θα ξέρεις πως έχεις ήδη ξεμπερδέψει με τη χειρότερη ασχολία ολόκληρης της ημέρας. Χρησιμοποιώντας τη ρήση αυτή ως μεταφορά για την ενασχόληση με την πιο απαιτητική εργασία της ημέρας –εκείνη που σίγουρα θα καθυστερήσετε να φέρετε εις πέρας, αλλά ταυτόχρονα και εκείνη που μπορεί να μετατρέψει προς το καλύτερο τη ζωή σας– το Φάε τον βάτραχό σου σας υποδεικνύει πώς να διαχειριστείτε και να οργανώσετε τη μέρα σας. Όχι μόνο θα ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας γρηγορότερα, αλλά θα μάθετε να ολοκληρώνετε τις σημαντικότερες από αυτές.
Ο συγγραφέας των best sellers Brian Tracy συμβουλεύει για όλα τα χαρακτηριστικά της σωστής διαχείρισης του χρόνου: αποφάσεις, πειθαρχία και αποφασιστικότητα.
Tαυτόχρονα αναλύει 21 πρακτικά και εύκολα βήματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να μη χρονοτριβείτε και να αποπερατώνετε τις σημαντικότερες εργασίες σας σήμερα κιόλας!