Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Μη Βασανίζεστε Για Μικροπράγματα Στην Επαγγελματική Σας Ζωή

Κωδικός: 9789605468620
Συγγραφέας: Richard Carlson
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
13.90€ 12.51€

Εν µέσω οικονοµικής κρίσης και σε µια κοινωνία γεµάτη ανταγωνισµό και επαγγελµατική ανασφάλεια, τι µπορεί να προσφέρει ένα βιβλίο για τα «µικροπράγµατα» που µας ενοχλούν στον εργασιακό µας χώρο; Μήπως θα έπρεπε απλώς να θεωρούµε τον εαυτό µας τυχερό αφού έχουµε δουλειά (τουλάχιστον όσοι από εµάς έχουν κάποια) και να µην παραπονιόµαστε για τίποτε άλλο; Όχι βέβαια! Όσο και να χαιρόµαστε που δεν είµαστε άνεργοι, δεν παύουµε να βασανιζόµαστε από εκατοντάδες µικρά και µεγάλα προβλήµατα στη δουλειά µας που µας δηµιουργούν έντονο άγχος και επηρεάζουν την υγεία και την εργασιακή µας απόδοση.
Το βιβλίο του Richard Carlson είναι ένας ιδανικός οδηγός επιβίωσης στον σηµερινό χώρο εργασίας:
εκατό στρατηγικές, γραµµένες απλά και µε χιούµορ (π.χ. «Σταµατήστε να προεξοφλείτε την κούραση», «Ξεπεράστε τη διάθεσή σας για γκρίνια», «Mη βασανίζεστε εξαιτίας ενός απαιτητικού αφεντικού», «Mην επιτρέπετε στο προβλέψιµο να σας αγχώνει», «Συµφιλιωθείτε µε το χάος», «Mη ζείτε για τον καιρό που θα πάρετε σύνταξη») για το πώς να πάψετε να βασανίζεστε από τα συνηθισµένα προβλήµατα που χαρακτηρίζουν όλους τους εργασιακούς χώρους και όλα τα επαγγέλµατα.
Οι προτάσεις του, διαχρονικές και πολύτιµες, θα σας βοηθήσουν να αντιµετωπίσετε όσα συµβαίνουν στον «εργασιακό στίβο» µε ψυχραιµία και αισιοδοξία, και παράλληλα να µειώσετε το άγχος σας και να βελτιώσετε κατά πολύ την ποιότητα της ζωής σας.
Το παρόν εντάσσεται στη σειρά βιβλίων «Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα» του Richard Carlson, τα οποία έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, καθώς παρέμειναν επί δύο χρόνια στη λίστα μπεστ σέλερ του USA Today και 101 εβδομάδες στην αντίστοιχη λίστα των New York Times, ενώ μεταφράστηκαν σε περισσό- τερες από 30 γλώσσες και εκδόθηκαν σε 135 χώρες.