Προσφορά
Έκπτωση - 23%

Ubisoft The Crew Ultimate Edition (EU) PS4

Κωδικός: 044037
Brand: Ubisoft
Κατηγορία: Playstation 4 Games
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
29.90€ 22.90€

Η Ultimate Edition περιλαμβάνει τα εξής:

Το παιχνίδι The Crew
Το Expansion Wild Run
The Crew Season Pass
The Crew Calling all Units Expansion

Το αυτοκίνητο σας είναι το απόλυτο εργαλείο σας!

Το The Crew είναι ένα επαναστατικό action-driving MMO που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για κονσόλες νέας γενιάς και Η/Υ με υψηλή επίδοση. Τελειοποιήστε το όχημα σας ενώ εξερευνείτε 5 μοναδικές τοποθεσίες των Η.Π.Α.

Περιπλανηθείτε στους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες, εξερευνήστε το Miami Beach ή ανεβείτε τα εντυπωσιακά οροπέδια του Monument Valley. Η κάθε τοποθεσία έχει τις δικές τις οδηγικές προκλήσεις και ανταμοιβές. Θα συναντήσετε στο δρόμο και άλλους παίκτες, όλοι πιθανοί σύμμαχοι ή ανταγωνιστές. Αυτή είναι η οδήγηση στα καλύτερα της.

Χαρακτηριστικά:

Οδηγήστε με παρέα. Δημιουργήστε την ομάδα σας που θα αποτελείται από τέσσερα άτομα, μέσα από τον έντονο ανταγωνισμό. Όποιος και να είναι ο στόχος σας, να σταματήσετε ένα κομβόι ή να ξεφύγετε από την αστυνομία, οι φίλοι σας θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο.

Ένας τεράστιος, πλούσιος κόσμος. Ολόκληρες οι Η.Π.Α. είναι στη διάθεση σας. Όλα τα είδη των δρόμων είναι προσβάσιμα - από κεντρικούς δρόμους πόλεων, προάστια, λόφους, φαράγγια, αμμόλοφους μέχρι και πίστες αγώνων.

Ετοιμάστε το αυτοκίνητο σας για την επόμενη σας πρόκληση. Συλλέξτε ανταλλακτικά καθώς παίζετε για να τροποποιήσετε και να αναβαθμίσετε τα επίσημα αυτοκίνητα. Βάλτε 5 διαφορετικές ρυθμίσεις στο αυτοκίνητο σας (δρόμου, απόδοσης, χώμα, καταδίωξη, αγώνα) για χρήση σε διαφορετικές συνθήκες. Επιλέξτε από πολλά και διάφορα perks ανάλογα με το στιλ οδήγησης σας.

Το παιχνίδι συνεχίζεται, όπου και να βρίσκεστε. Συνεχίστε το παιχνίδι σας στο iOS, το Android και μέσα από το διαδίκτυο.

Δείτε την πρόοδο των φίλων σας και ρυθμίστε το αυτοκίνητο σας πριν το οδηγήσετε ή στείλτε την ομάδα σας σε αποστολές για να κερδίσετε ακόμα περισσότερα ανταλλακτικά και XP.

Σχετικά Προϊόντα