Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Τζάκι Και Μαρία

Κωδικός: 9789601909622
Συγγραφέας: Gill Paul
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
17.90€ 16.11€

Από τη συγγραφέα του Νο1 BEST SELLER The secret wife, µια συγκλονιστική µατιά στα παρασκήνια του ανταγωνισµού ανάµεσα σε δύο από τις πιο λαµπερές και συναρπαστικές γυναίκες στον κόσµο.
–Stephanie Thornton, συγγραφέας best seller βιβλίων, USA Today

Η σύζυγος του προέδρου η µία. Μια λαµπερή σουπερστάρ η άλλη.
Μια σχέση αντιζηλίας που συγκλόνισε την υφήλιο…

Η Ζακλίν Κένεντι ήταν όµορφη, εκλεπτυσµένη και µοντέρνα – και σκεφτόταν να εγκαταλείψει τον νεαρό, πολλά υποσχόµενο γερουσιαστή σύζυγό της. Η ζωή κάτω από τους προβολείς της δηµοσιότητας στο πλευρό ενός υπερβολικά φιλόδοξου –και άπιστου– άνδρα, που µε το ζόρι επιστρέφει από τις διακοπές του όταν το παιδί τους γεννιέται νεκρό, την έχει τσακίσει. Έτσι, όταν της προτείνεται µια κρουαζιέρα στην πολυτελή θαλαµηγό του δισεκατοµµυριούχου Αριστοτέλη Ωνάση, εκείνη λέει «ναι» σε µια συνάντηση που τελικά θα της αλλάξει τη ζωή.
Η Μαρία Κάλλας βρίσκεται στο απόγειο της οπερατικής της καριέρας και θεωρείται ευρέως η κορυφαία σοπράνο του κόσµου. Και τότε, της γνωρίζουν τον Αριστοτέλη Ωνάση, συµπατριώτη της Έλληνα και τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσµου. Βαλτωµένη σε έναν άγονο, αδιάφορο και ανέραστο γάµο, δεχόµενη πιέσεις σε όλα τα επίπεδα, από τους διευθυντές των λυρικών θεάτρων και από τον εχθρικό Τύπο, βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται πλήρως εξαιτίας εκείνου του πανέξυπνου και απόλυτα γοητευτικού άνδρα…
Σιγά σιγά, οι ζωές της Μαρίας και της Τζάκι αρχίζουν να µπλέκονται, να πλησιάζουν όλο και πιο πολύ η µία την άλλη, µέχρι που όλα όσα ξέρουν για τον κόσµο αλλάζουν ριζικά.

«Η Γκιλ Πολ υφαίνει αξεδιάλυτα τις ζωές δύο υπέροχων αλλά όχι αψεγάδιαστων ειδώλων… Με διάσηµους πρωταγωνιστές, από τον Τζον Φ. Κένεντι ώς τον Αριστοτέλη Ωνάση, µε γρήγορο ρυθµό και πλοκή που αιχµαλωτίζει τον αναγνώστη».
–Heather Webb, συγγραφέας best seller βιβλίων, USA Today

«Απλώς υπέροχο! Ένα συναρπαστικό µυθιστόρηµα για τους θριάµβους και τις δραµατικές στιγµές δύο σπουδαίων, χαρισµατικών γυναικών που αιχµαλωτίστηκαν στα δίχτυα του ίδιου άνδρα».
—HAZEL GAYNOR

Ένα µυθιστόρηµα για τις Τζάκι Κένεντι & Μαρία Κάλλας