Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Τρώτε Σωστά Σύμφωνα Με Τον Τύπο Του Αίματός Σας - Αναθεωρημένη Έκδοση

Κωδικός: 9789606535772
Συγγραφέας: Peter D' Adamo
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
19.90€ 17.91€

Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής ώστε να παραμείνετε υγιείς, να ζήσετε περισσότερο και να πετύχετε το ιδανικό βάρος.

4 τύποι αίματος
4 προγράμματα διατροφής
4 προγράμματα άσκησης
4 Πλάνα για μία υγιή ζωή
Αν υποψιάζεστε ότι δεν θα έπρεπε να τρώμε όλοι τα ίδια πράγματα και να ασκούμαστε με τον ίδιο τρόπο, τότε έχετε απόλυτο δίκιο!
Ο τύπος του αίματός σας αντανακλά την εσωτερική σας χημεία. Για την ακρίβεια, προσδιορίζει τον τρόπο που απορροφάτε τα θρεπτικά συστατικά.
Ποιες τροφές απορροφάτε σωστά και πώς το σώμα σας διαχειρίζεται το στρες διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του αίματός σας.
Το Τρώτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο του αίματός σας θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα πλήρες πρόγραμμα υγείας, που θα αντιστοιχεί στον δικό σας τύπο αίματος.

Τι τύπο αίματος έχετε;
Οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ!

  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 592
  • Διαστάσεις: 14×21
  •     Ο Dr D’Adamo προχωράει ένα βήμα παραπέρα από εκεί που οι περισσότεροι από εμάς σταματάμε. Έχει μία πραγματικά σφαιρική γνώση του αντικειμένου.    Mehmet Oz, M.D.
  •     Ο Dr D’Adamo είναι ο πιο εκπληκτικός θεραπευτής που έχω γνωρίσει. Έχει τις πιο προηγμένες φυσικές μεθόδους θεραπείας, ενσωματώνοντας παράλληλα και παλιές τεχνικές με έναν πολύ εμπεριστατωμένο τρόπο. Οι γνώσεις του για τον τρόπο λειτουργίας του σώματος είναι πραγματικά εντυπωσιακές!    Tommy Hilfiger, σχεδιαστής μόδας
  •     O εμψυχωτικός τρόπος γραφής, ο ενθουσιασμός για το αντικείμενό του και η προσωπική συμβουλή θα γοητεύσουν όσους ασχολούνται ενεργά με την υγεία τους και διερευνούν νέες προσεγγίσεις.    Publishers Weekly