Το Δώρο του Στέφανου Ξενάκη παρουσιάζεται στην Κομοτηνή

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Το βιβλίο του συγγραφέα Στέφανου Ξενάκη με τίτλο «Το Δώρο - Ένα Τετράδιο Θαυμάτων» παρουσιάζουν την προσεχή Παρασκευή, 05 Απριλίου και ώρα 19:00 στο Σβούρα Cafe Bar, τα Βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης», σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Key Books».

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα μοιραστεί μαζί μας 13 ιστορίες που μπορούν να μας αλλάξουν τη ζωή!

poster

Ο Στέφανος Ξενάκης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) από το Manchester Business School.

Μετά από πολυετή σταδιοδρομία στο χώρο των ΜΜΕ και της Διαφήμισης, αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το δικό του πάθος, την τέχνη της ζωής.

Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος και επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί παθιασμένα με τα κείμενα και τις ομιλίες του.

Το πρώτο βιβλίο του με τίτλο ΤΟ ΔΩΡΟ, κυκλοφορεί από την Key Books και θέλει με πολύ απλό και εύληπτο τρόπο, μέσω της παράθεσης καθημερινών βιωματικών ιστοριών του συγγραφέα, να σου υπενθυμίσει πως κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα.