Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Όσα Θυμάται Ο Έρωτας (Το Βασίλειο Των Ονείρων No 3)

Κωδικός: 9786185394059
Συγγραφέας: Judith McNaught
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
14.35€ 12.85€

Η νεαρή Σέρινταν Μπρομλάι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της γυρνώντας από εδώ κι από εκεί μαζί με τον αντισυμβατικό πατέρα της και τους μποέμ φίλους τους στην Αμερική. Πρόσφατα αναγκάστηκε να αλλάξει ζωή και να μείνει υπό την αυστηρή εποπτεία της θείας της, που της έμαθε να συμπεριφέρεται –σχεδόν– σαν κυρία και τη βοήθησε να γίνει δασκάλα. 
Όταν της έκαναν πρόταση να συνοδεύσει μια κακομαθημένη κληρονόμο που θα ταξίδευε στην Αγγλία για να συναντήσει τον αριστοκράτη μέλλοντα σύζυγό της, η Σέρινταν ενθουσιάστηκε, μια και θα μπορούσε να επισκεφθεί τη χώρα της οικογένειάς της. Ακόμα περισσότερο, ενθουσιάστηκε επειδή θα έκανε ένα τόσο μεγάλο και περιπετειώδες ταξίδι.

Φυσικά, η μοίρα έχει άλλα σχέδια και όλα θα πάνε στραβά. Κατ’ αρχάς, η κακομαθημένη και άμυαλη μις Χάρις Λάνκαστερ θα το σκάσει με έναν ξένο, πριν καν προλάβει να γνωρίσει τον αρραβωνιαστικό της. Και η Σέρινταν θα πρέπει να φτάσει μόνη της στον προορισμό τους και να ανακοινώσει με επισημότητα στον λόρδο Μπάρλετον ότι –δυστυχώς– κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κατάφερε να χάσει τη μέλλουσα γυναίκα του. Όμως, πριν προλάβει να το κάνει αυτό, θα της ανακοινώσουν με επισημότητα ένα άλλο σοκαριστικό νέο που θα ανατρέψει τα πάντα...